Ege'de "Tıp Bayramı" Etkinlikleri Yarışmalarla Başladı - Son Dakika
Güncel

Ege'de "Tıp Bayramı" Etkinlikleri Yarışmalarla Başladı

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı ve Radyasyon Onkolojisi bölümleri tarafından düzenlenen 'Masa Tenisi Turnuvası'nın ilk üçü belli oldu.

06.03.2015 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan Coşkunol, öncülüğünde gerçekleştirilen turnuva bu yıl 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında yeniden düzenlendi. Etkinliği Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yeşim Kirazlıda izledi.

Yaklaşık üç hafta süren turnuva; hastane çalışanları, tıp fakültesi öğrencileri, akademik ve idari personel olarak 200 kişi katıldı.

Prof. Dr. Coşkunol bu turnuva motivasyon açısından katılımcılar için oldukça yararlı olduğunu ifade etti. Amaçlarının bu turnuvayı geleneksel hale getirmek olduğunu söyleyen Prof. Dr. Coşkunol,"Bu turnuva sonucunda belli olan ilk üç yarışmacı diğer üniversitelerin kazananları ile başka bir turnuva gerçekleştirecek ve bunun sonucunda birinci belli olacaktır" dedi.

Turnuvada kadınlar kategorisinde Kumru Bağ birinci olurken ikinciliği Dilek Kaymak, üçüncülüğü ise Ebru Aldemir aldı.

Erkekler kategorisinde ise sıralama şu şekilde belirlendi; birinci Adnan Yıldırım, ikinci Alper Keskin, üçüncü Hasan Şahin.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ege'de 'Tıp Bayramı' Etkinlikleri Yarışmalarla Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement