Ege'deki 11 Maç Amatör Kocaelispor'a Yetişemedi - Son Dakika
Güncel

Ege'deki 11 Maç Amatör Kocaelispor'a Yetişemedi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11'inci Grup lideri Kocaelispor, pazar günü evinde Büyükçekmecespor'u 1-0 mağlup ederek zirvedeki yerini perçinlediği maçı 15 bin 187'si biletli olmak üzere yaklaşık 20 bin taraftarının önünde oynayıp seyirci rekorunu kırarken hafta sonunda Ege'de yapılan tüm müsabakaların toplamından daha fazla futbolseveri de tribünlere çekmeyi başardı.

09.02.2015 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11'inci Grup lideri Kocaelispor, pazar günü evinde Büyükçekmecespor'u 1-0 mağlup ederek zirvedeki yerini perçinlediği maçı 15 bin 187'si biletli olmak üzere yaklaşık 20 bin taraftarının önünde oynayıp seyirci rekorunu kırarken hafta sonunda Ege'de yapılan tüm müsabakaların toplamından daha fazla futbolseveri de tribünlere çekmeyi başardı.

Maç trafiğinin son derece yoğun olduğu bir haftada Ege Bölgesi'nde cumartesi ve pazar günü oynanan 11 profesyonel karşılaşmayı toplam 14 bin 102 biletli seyirci izlerken, boş tribünler yöneticileri de, futbolcuları da kahretti.

Süper Lig'de can derdine düşen Balıkesirspor, en kritik maçlarından birinde Torku Konyaspor'u ağırlarken, rakip takım seyircisi ve kombinelilerle birlikte tribünlerde 7651 kişi vardı. PTT 1'inci Ligi'nde düşmeme mücadelesi veren Bucaspor ile Denizlispor arasındaki derbiyi 1054 seyircinin izlediği haftada play off'a kalmak isteyen Karşıyaka'nın Elazığspor'u konuk ettiği doksan dakikayı 825 futbolsever seyretti. PTT 1'inci Ligi'nde kalmak için çırpınan Manisaspor'un 679, 2'nci Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Menemen Belediyesor'un 802 kişiye oynadığı pazar günü Ayvalıkgücü-Anadolu Üsküdar randevusunda sadece 108 bilet satıldı.

HAFTA SONU SEYİRCİ RAPORU

Balıkesirspor-Torku Konyaspor............ 7651

Karşıyaka-Elazığspor............................. 825

Bucaspor-Denizlispor............................ 1054

Manisaspor-Boluspor............................ 679

Turgutluspor- Tarsus İdmanyurdu.......... 590

Menemen Bld-K.İskenderunspor.......... 802

Altay-Pazarspor...................................... Seyircisiz

Kızılcabölük- Darıca GB......................... 510

Dardanespor-Denizli BŞB..................... 1313

Bergama Bld-Kahramanmaraş............. 570

Ayvalıkgücü-Anadolu Üsküdar.............. 108

------------------------------------------------------------------

Toplam seyirci sayısı  ........................ 14.102 - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ege'deki 11 Maç Amatör Kocaelispor'a Yetişemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement