Ege Denizi'nde 414 Kaçak Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Ege Denizi'nde 414 Kaçak Yakalandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kaçaklardan detaylar Ege Denizi'nde 414 kaçak yakalandı Ege Denizi'nde, Yunanistan'ın Midilli Adası'na yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 414 kaçak yakalandı.

11.09.2015 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kaçaklardan detaylar Ege Denizi'nde 414 kaçak yakalandı Ege Denizi'nde, Yunanistan'ın Midilli Adası'na yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 414 kaçak yakalandı.Alınan bilgiye göre, yasa dışı geçişleri önlemek için çalışmalarını sürdüren sahil güvenlik ekipleri, Ege Denizi'nin çeşitli noktalarında "TCSG Umut" isimli gemiyle operasyonlar düzenledi.Can Burnu, Yeşil Liman, Biber Deresi ve Dut Burnu mevkilerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, lastik botlarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçma hazırlığındaki Suriye, Afganistan ve Myanmar uyruklu 414 kaçak yakalandı.Kaçaklar ifadelerinin ardından Küçükkuyu Sahil Güvenlik Komutanlığına getirildi.Yiyecek ve içecek ihtiyaçları karşılanan kaçaklar, buradan sınır dışı edilmek üzere Ayvacık Yabancılar Geri Gönderme Merkezi'ne götürüldü.

Ege Denizi\'nde 414 Kaçak Yakalandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ege Denizi'nde 414 Kaçak Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Danilo's Pizza Bursa Ant Spor, YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol'u mağlup etti
    20:38 Danilo's Pizza Bursa Ant Spor, YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol'u mağlup etti

    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi final serisinin ilk maçında, Danilo's Pizza Bursa Ant Spor, YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol'u 71-70 mağlup ederek 1-0 öne geçti. Serinin ikinci maçı 20 Nisan Cumartesi oynanacak.

  • Özgür Özel Bilkent Üniversitesi'nde Gençlerle Buluştu:
    20:33 Özgür Özel Bilkent Üniversitesi'nde Gençlerle Buluştu: "Bugün Bekâ Sorunu Her Dört Gençten Üçünün Bavulları Zihninde Toplamış Olmasıdır"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bilkent Üniversitesi Sosyal Demokrasi Topluluğu’nca düzenlenen Gençlik Buluşması’nda; seçimlerde başarılı olmalarının üç nedeninin gençler, eşit temsil ve bilim olduğunu ifade etti. Özel, “Bir ülkenin gerçek sorunu o ülkenin gençlerinin dünyanın diğer ülkelerinde hayal kurmasıdır. Bugün bekâ sorunu her dört gençten üçünün  bavulları zihninde toplamış olmasıdır" dedi. Seçimlere genç bir ekiple gittiklerini belirten Özel, “Önümüzde açamadığımız devasa bir kapı vardı kale gibi. Siyasetin başarı kapısı bize kapalıydı. Bir cam tavan vardı başımızın üstünde yüzde 25’lik, kıramıyorduk, kıramıyoruz diye de artık zıplamıyorduk. O devasa siyaset kalesinin, kapalı başarı kalesinin üç anahtarı vardı. Tarihten mirastı. Emanetti. O üç anahtarı üç deliğe soktuk ve teker teker çevirdik. Siyasetin başarı kapısı açıldı” diye konuştu.

  • Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı
    20:24 Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı

    Balıkesir'de AK Parti'den CHP'ye geçen Karesi Belediyesi'nin yeni başkanı Mesut Akbıyık, belediyenin devam eden işler hariç 474 milyon 465 bin 117 lira 43 kuruş borcu olduğunu açıkladı.

  • Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir
    20:22 Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir

    Çin'in BM Daimi Temsilcisi Zhang Jun, BM Güvenlik Konseyi'nde yaptığı açıklamada, İsrail'in Refah'a saldırı planından vazgeçmesi gerektiğini belirtti. Zhang, nüfuz sahibi ülkelerin ateşkes için somut çaba göstermesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, İsrail'in Gazze'ye daha fazla yardım girmesi için geçişleri açması gerektiğini vurguladı. Zhang, Orta Doğu sorununun çözümünün iki devletli çözüm olduğunu söyledi.


Advertisement