Ege Denizi'nde Yasa Dışı Geçişler - Son Dakika
Güncel

Ege Denizi'nde Yasa Dışı Geçişler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : TCSG Umut gemisi yasadışı geçişlerin önlenmesi amacıyla Ege Denizindeki faaliyetini sürdürüyor Günbatımı detayı Gemiden detay Umut mültecilerin botunu tesbit ediyor Bota sahil güvenlik botunun müdahale edişi ve mültecilerin umut gemisine getirilişi Mültecilerden detaylar Ege Denizi'nde yasa dışı geçişler Çeşme'den Yunanistan'ın Sakız Adası'na geçmeye çalışan 169 yabancı uyruklu yakalandı İzmir'in Çeşme ilçesi kıyılarında, yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Sakız Adası'na geçmeye çalışan 169 Suriyeli ve Afganistanlı yakalandı.

24.02.2016 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

TCSG Umut gemisi yasadışı geçişlerin önlenmesi amacıyla Ege Denizindeki faaliyetini sürdürüyor

Günbatımı detayı

Gemiden detay

Umut mültecilerin botunu tesbit ediyor

Bota sahil güvenlik botunun müdahale edişi ve mültecilerin umut gemisine getirilişi

Mültecilerden detaylar Ege Denizi'nde yasa dışı geçişler

Çeşme'den Yunanistan'ın Sakız Adası'na geçmeye çalışan 169 yabancı uyruklu yakalandı

İzmir'in Çeşme ilçesi kıyılarında, yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Sakız Adası'na geçmeye çalışan 169 Suriyeli ve Afganistanlı yakalandı.

"Ege'de Umut Harekatı" kapsamında Çeşme açıklarında karakol görevi yürüten TCSG Umut, Çeşme Limanı ile Çiftlikköy arasında radarlarda tespit edilen 3 bota müdahale etti.

Kapasitesinin çok üzerinde doldurulan lastik botlardaki 71'i çocuk 110 Suriyeli ile 59 Afganistanlı Umut gemisine alındı.

Gemide çocuklara süt ve bisküvi dağıtan personel, yabancı uyrukluların soğuk havadan etkilenmemesi için battaniye ve elektrikli ısıtıcılarla tedbir aldı.

Suriyeli ve Afganistanlılar, Çeşme Limanı'na yanaşan Umut gemisinden yasal işlemler için Çeşme Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Ege Denizi\'nde Yasa Dışı Geçişler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ege Denizi'nde Yasa Dışı Geçişler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement