Ege-Koop'un Denize İki, İzban İstasyonuna Beş Dakika Mesafedeki Aliağa Evleri'ne Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Ege-Koop'un Denize İki, İzban İstasyonuna Beş Dakika Mesafedeki Aliağa Evleri'ne Yoğun İlgi

Ege-Koop\'un Denize İki, İzban İstasyonuna Beş Dakika Mesafedeki Aliağa Evleri\'ne Yoğun İlgi

Ege-Koop'un on ikinci projesi Ege-Koop Aliağa Evleri'nin tanıtım toplantısı Aliağa Ticaret Odası'nda gerçekleştirildi.

16.02.2013 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege-Koop'un on ikinci projesi Ege-Koop Aliağa Evleri'nin tanıtım toplantısı Aliağa Ticaret Odası'nda gerçekleştirildi.

Projelendirilerek yapımına başlanan 'Ancak bir rüya bu kadar güzel olabilir' başlıklı Aliağa Evleri'nin tanıtım toplantısında konuşan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Daha şimdiden ilçe ekonomisine önemli bir katkı yaptık. Ege-Koop Aliağa Evleri'nin A'dan Z'ye tüm yapı malzemeleri mevcutlarının en mükemmeli olarak seçildi" dedi.

Siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı toplantıda konuşan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Ege-Koop Aliağa Evleri'nin henüz yapım aşamasında olmasına rağmen büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Aslan, "Bu da Aliağa tercihimizin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor" dedi. Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz'a kendilerine verdiği destek dolayısıyla teşekkür eden Aslan, " Ege-Koop Aliağa Evleri herhangi bir konut projesi değildir. Türk sanayinin can damarı olan Aliağa'mıza bugüne kadar sahip olamadığı bir mimari, yepyeni bir yaşam tarzı sunuyoruz. ve inanıyoruz ki bu projemiz sayesinde Aliağa sadece sanayi alanında değil doğal güzellikleri ve yaşam tarzı bakımından da çekim merkezi olacaktır" diye konuştu.

Proje ile ilçe ekonomisine 60 milyon liralık katkı yapacaklarını kaydeden Hüseyin Aslan, sözlerini şöyle sürdürdü: " Şantiyemizi kurduk ve örnek villamızın yapımına başladık. Söz verdiğimiz gibi projeyi ilçenin esnafı ve işadamları ile birlikte hayata geçiriyoruz. Şu anda 3 ayrı firma ile çalışıyoruz. Ege-Koop sadece konut yapmıyor gittiği bölgenin ekonomisini de canlandırıyor. İnşallah ileriki süreçte ilçede bir de toplu konut projesi ile katkı yapacağız. Bunun yanı sıra projemizde her biri özel tasarımı içeren 78 villamızda kullanılan yapı malzemeleri de sınıfının en iyisi olarak seçildi. Dış kaplamasından yer döşemesine her malzeme mükemmel kalitede. Buna karşı fiyatlarımız ise minimum düzeyde. Adeta birer daire ayarında."

Aslan'ın konuşması sonrasında projenin detaylarını içeren sunum yapıldı. Ege-Koop Satış ve Pazarlama Uzmanı Müjde Uygur da, Ege-Koop Aliağa Evleri'nin kent yoğunluğundan uzakta, Kuş Cenneti'nin yanıbaşında olmasının talebi arttırdığını söyledi.

Uygur, "Yüzde 60'ı yeşil alan olan yüzme havuzundan otoparkına, sağlık evinden fitness merkezine kadar adeta bir tatil köyü konsepti ile inşa edilen projemiz Aliağa'nın en elit projesi olacak" dedi.

Toplantıya Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Şakran Belediye Başkanı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, CHP 22. Dönem Milletvekili ve Önceki Aliağa Belediye Başkanı Hakkı Ülkü, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Erken, çok sayıda işadamı, sivil toplum kuruluşu temsilcisi, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

DENİZE İKİ, İZBAN İSTASYONUNA BEŞ DAKİKA MESAFEDE…

Deprem yönetmeliğine uygun, 1. sınıf malzeme ve işçilikle inşa edilen EGE-KOOP Aliağa Evleri, bisiklet ve yürüyüş yolları, fitness center ve saunası, tenis kortu, basketbol sahası, sağlık evi,sosyal tesisleri ve kafeteryası, yüzme havuzu, açık otoparkları, özel güvenliği ile tüm gereksinimlere cevap veriyor. Modern mimarisi, özel tasarımı ile yüzde 60'ı yeşil alan ve sosyal tesislerin yer aldığı 20 dönümlük alanda hayata geçirilecek EGE-KOOP Aliağa Evleri Projesi'nde 3 tip villa bulunuyor. 140 ile 218 m² arasındaki Martı, Pelikan ve Flamingo evlerinden oluşan 78 seçkin konut EGE-KOOP kefaletinde 10 yıla kadar kullandırılan özel faizli kredi ve cazip ödeme koşullarıyla sunuluyor. Konutlar denize 2, ilçe merkezine ve İZBAN tren istasyonuna sadece 5 dakika mesafede olması itibariyle de büyük dikkat çekiyor.

(HD)

16.02.2013 14: 52: 41

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ege-Koop'un Denize İki, İzban İstasyonuna Beş Dakika Mesafedeki Aliağa Evleri'ne Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement