Ege Kupası Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Ege Kupası Heyecanı

Ege Kupası Heyecanı

Ege Kupası heyecanı Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu yıl 17'ncisini düzenleyeceği geleneksel Mercedes Benz Ege Kupası, 18-23 Ocak tarihleri arasında İzmir, Manisa ve Aydın'ın ev sahipliğinde yapılacak.

15.01.2016 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Kupası heyecanı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu yıl 17'ncisini düzenleyeceği geleneksel Mercedes Benz Ege Kupası, 18-23 Ocak tarihleri arasında İzmir, Manisa ve Aydın'ın ev sahipliğinde yapılacak. Turnuvaya Türkiye'nin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri, Çek Cumhuriyeti, Belçika, Ukrayna, Yunanistan, Norveç ve Romanya'nın U16 milli takımları katılacak. A Grubu'nda yer alan gençlerimiz ilk maçında 18 Ocak'ta Menemen İlçe Stadı'nda Ukrayna ile karşılaşacak. Grup liderleri 23 Ocak'ta Manisa'da final mücadelesine çıkacak

U16 Milli Takımı Teknik Direktörü Ahmet Ceyhan ile Takım Kaptanı Recep Gül turnuva ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Mercedes-Benz Ege Kupası'nın bu yaş kategorisinde "hedef" niteliğinde bir turnuva olduğunu ifade eden Ceyhan, "Yaklaşık bir yıldır ciddi bir hazırlık içerisindeyiz. Güçlü rakiplerle mücadele edeceğiz. Öncelikli hedefimiz, iyi futbol seyrettirmek. İyi futbolun sonucu zaten iyi skor olacaktır, buna inanıyoruz. Ege Kupası'ndaki rakiplerimizi iyi tanıyoruz. Ancak bizim takımımız yetenekli ve gelişime açık oyunculardan kurulu" diye konuştu.

KAPTAN RECEP GÜL İDDİALI

U16 Milli Takımı Kaptanı Recep Gül, finali ve şampiyonluğu hedeflediklerini vurgulayarak, "Şansımızı çok yüksek görüyorum. Uzun süredir birlikte oynayan ve başarılı bir ekibimiz var. Geçen yılki Mercedes-Benz Ege Kupası'nı izledik ve neleri başarabileceğimizi çok iyi biliyoruz. Her şey umduğumuz gibi giderse turnuvada en az, final oynayacağımıza inanıyoruz. Hedefimiz ise şampiyonluk. Geçen yılki başarıyı devam ettirmek bizim için çok önemli" yorumunu yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ege Kupası Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement