Ege Rallisi Başladı - Son Dakika
Yerel

Ege Rallisi Başladı

Ege Rallisi Başladı

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından organize edilen, 48 rallicinin yarışacağı ve iki gün sürecek olan Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı olan Ege Rallisi başladı.

11.04.2015 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından organize edilen, 48 rallicinin yarışacağı ve iki gün sürecek olan Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk yarışı olan Ege Rallisi başladı.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından bu yıl 25'incisi organize edilen Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk yarışı Ege Rallisi çekişmeli başladı. İki gün sürecek Ege Rallisinde 48 pilot aracıyla katılırken, Karşıyaka Belediyesi de ralliye "Karşıyaka Rüzgarı" isimli araçla katıldı.

"ALTERNATİF SPORLARA ÖNEM VERİYORUZ"

Ulusal statüde yapılan ve bu yıl 25'inci kez düzenlenen Ege Rallisi'nin Forum Bornova'daki startını ise Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar verdi. Başkan Akpınar "Karşıyaka Belediyesi olarak alternatif sporlara büyük önem veriyoruz. Motor sporlarına olan ilgiyi artırmak ve farkındalık yaratmak için de Ege Rallisi'nde yer almaya karar verdik. Sporu desteklemeli ve geliştirmeliyiz. Tüm yarışçılara başarılar diliyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ege Rallisi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement