Ege Üniversite Kadın Futsal Takımı'ndan Tarihi Başarı - Son Dakika
Güncel

Ege Üniversite Kadın Futsal Takımı'ndan Tarihi Başarı

Ege Üniversitesi Futsal Takımı art arda ikinci kez katıldığın Avrupa Üniversiteler Arası Futsal Şampiyonası'ndan üçüncülükle ayrıldı.

24.08.2015 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polonya'nın Poznan kentinde EUSA (European University Sports Association Championships) tarafından 10'uncusu düzenlenen Avrupa Üniversiteler Arası Futsal Şampiyonasında Türkiye'yi Ege Üniversitesi Kadın Futsal Takımı temsil etti.

Ege Üniversitesi Kadın Futsal Takımı geçtiğimiz yıl dördüncülük elde ettiği organizasyonda bu yıl bir adım daha ileriye atarak turnuvadan üçüncülükle döndü.

Takımın oyuncuları ; Didem Akman (kaptan), Ayşe Önlerci, Özge Özel, Burçin Kurtuluş, Hande Gündüz Ecem Narlıdere, Ceren Nurlu, Bilge Aydın, Nazlıcan Erdoğan, Özge Deniz Turgutoğlu, Ümran Özev, Hilal Başkol. Teknik Direktör Muzaffer Katipoğlu, yardımcı antrenör ve koordinatör Nurdan Bener ve tercüman Murat Katipoğlundan kadro Türkiye'ye büyük bir başarıyla döndü.

Takımın teknik direktörü Muzaffer Katipoğlu, "Geçtiğimiz yıl Hollanda'da ilk kez katılıp dördüncü olmuştuk. Bu yıl çok iyi hazırlandığımız şampiyonadan üçüncülükle döndüğümüz için mutluyuz. Gelecek yıllarda hedefimiz şampiyonluk olacak'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ege Üniversite Kadın Futsal Takımı'ndan Tarihi Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement