Ege Üniversitesi "60. Yıl Ormanı" Kuruyor - Son Dakika
Güncel

Ege Üniversitesi "60. Yıl Ormanı" Kuruyor

Ege Üniversitesi, 60. yılı olan 2015 yılında 60 bin fidan hedefi ile "Ege Üniversitesi 60. Yıl Ormanı"nı oluşturmak için çalışmalara başladı.

28.01.2015 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege'de bu defa hedef 60. yılında 60 bin fidan… Eğitim fidanından orman ağacına…

Ege Orman Vakfı ile imzalanan işbirliği protokolü kapsamında düzenlenen bu kampanyadan elde edilecek tüm bağışlar; öncelikle İzmir-Çeşme-Ildırı, Bergama Aşağı Şakran Örlenmiş Köyü ağaçlandırma sahasının ve Ege Üniversitesi'nin akademik birimlerinin bulunduğu Bayındır, Bergama, Ödemiş ilçelerinin ağaçlandırılmasında kullanılacak.

Ege Üniversitesi; çevre bilinci ve çevre duyarlılığından yola çıkarak "Ege Cumhuriyet Ormanı"nın oluşturulması için harekete geçerek, 2010 yılında başlatılan "50 bin Eğitim Fidanından 50 bin Orman Fidanına" sloganı ile Ege Orman Vakfı işbirliğinde gerçekleştirilen kampanya kapsamında hedef aşılarak ve 55bin fidanlık "Ege Cumhuriyet Ormanı" Urla- Ovacık mevkiinde oluşturuldu.

NASIL BAĞIŞTA BULUNULUYOR?

Ege Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne başvurarak, özel gün kutlamalarında, çiçek ve çelenk gönderilerinde, koru bağışı için fidan bağışında bulunabiliyor. Bağış miktarı öğrenciler için 4 TL, öğrenci harici kişiler için 5 TL olarak belirlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ege Üniversitesi '60. Yıl Ormanı' Kuruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement