Ege Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Ege Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Açılıyor

Ege Üniversitesi,tüm paydaşları ile 60 yıllık birikimini,deneyimini ve zenginliklerini İzmir'in Değişen Ekosistemini harekete geçirmek için ideEGE TGB'de bir araya getiriyor.

23.10.2014 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Üniversitesi,özellikle son 10 yılda Ar-Ge ve İnovasyon Ekosistemini önemli ölçüde geliştirerek sadece Türkiye'de değil,başta ABD ve Avrupa olmak üzere birçok ülke ile işbirliği yapan bir konuma getirdi.Bugün itibariyle var olan Teknoloji Transfer Ofisi,Avrupa İşletmeler Ağı(EBİC-Ege),Meristem Ege Girişimcilik Programı,Mentor EGE KOBİ'ler için İnovasyon Yönetim Programı,Ön Kuluçka Merkezi,İlaç Araştırmaları gibi özgün yetkinliklerine,bugünden itibaren ekosistemin en önemli tamamlayıcısı olan TEKNOPARK'ı ekledi.

10 Ağustos 2014 tarih ve 29084 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Bakanlar Kurulu kararıyla resmiyet kazanan ideEGE-TGB Yönetici Şirketinin kuruluş imza töreni 24 Ekim 2014 Cuma günü(yarın) saat 10.00'da Ege Üniversitesi Prof.Dr. Yusuf Vardar (MÖTBE) Kültür Merkezi'nde yapılacak,ardından ideEGE-TGB'nin ilk binası "İNCİ"nin açılışı gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ege Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement