Ege'ye Kültürel Bir Yolculuk - Son Dakika
Basın Bültenleri

Ege'ye Kültürel Bir Yolculuk

Ege\'ye Kültürel Bir Yolculuk

Ege kıyıları hem doğal güzellikleri ile hem de tarihi eserleri ile turistlerin ilgisini çeken noktalardan biri. Yeşile, maviye, her türlü doğal güzelliğe ve tarihe doyacağınız bir yolculuk için Kuşadası – Çeşme – Pamukkale turuna katılabilirsiniz.

01.10.2014 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege kıyıları hem doğal güzellikleri ile hem de tarihi eserleri ile turistlerin ilgisini çeken noktalardan biri. Yeşile, maviye, her türlü doğal güzelliğe ve tarihe doyacağınız bir yolculuk için KuşadasıÇeşmePamukkale turuna katılabilirsiniz.

Kuşadası – Çeşme – Pamukkale Turları ile pek çok farklı yeri görme imkanı bulabilirsiniz. Bu yerlerden biri İzmir. Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olan İzmir'de Konak Meydanı, Kordon, Saat Kulesi, Hükümet Konağı gibi görülmesi gereken önemli turistik noktaları görebilirsiniz. İzmir'e yakın konumda bulunan Çeşme gezinizin başka bir durağı. Özellikle yaz aylarında tatilcilerin sıklıkla tercih ettiği bir tatil beldesi olan Çeşme'de yüzebileceğiniz gibi tarihi noktaları da gezebilirsiniz. Çeşme kalesi ve 1528 yılında Kanuni Sultan Süleyman tarafından yaptırılan Kervansaray'ı gezebilirsiniz.

Rüzgar sörfü açısından uygun bir konumda olan Alaçatı Kuşadası – Çeşme – Pamukkale Turları'nın gezi duraklarından biri. Eskiden Rumların ikamet ettiği Alaçatı; şarapları, taş evleri, otantik sokakları ve yel değirmenleri ile ünlü. Alaçatı'nın ferah havası ve hoş atmosferine hayran kalacaksınız.

Kuşadası – Çeşme – Pamukkale Turları ile görebileceğiniz önemli noktalardan biri de Efes Antik Kenti. İzmir'in Selçuk ilçesinde bulunan antik kentin kuruluşu M.Ö. 6000 yıllarına dayanıyor. Kentten geriye pek çok tarihi kalıntı kalmış. Efes gezisinde şehrin içinde dolaşıyormuş gibi bu kalıntıları görebilirsiniz. Bu bölgeye yakın olan Meryem Ana Evi de görmeniz gereken başka bir yer. Meryem Ana'nın bu evde yaşadığı ve öldüğüne inanılıyor. Yine bulunduğunuz noktaya uzak olmayan Milet Antik Kenti'ni ve Apollon Tapınağı'nı da gezmenizi tavsiye ederiz.

Kuşadası – Çeşme – Pamukkale Turları'nın en güzel ve en ilginç noktası belki de Pamukkale. Doğal bir harika olan Pamukkale travertenleri hayatınızda göreceğiniz en muhteşem doğal oluşumlardan biri. Termal bir kaynaktaki kaya çözeltilerinin oluşturduğu Pamukkale travertenlerinde oldukça keyifli anlar yaşayacaksanız. Ayrıca Pamukkale'de Hierapolis Antik Kenti'ni de görebilirsiniz.

Anı Tur'un kültür turları kapsamında düzenlemiş olduğu bu turlar ile ülkemizin en güzide yerlerini görmek size benzersiz deneyimler yaşatabilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Ege'ye Kültürel Bir Yolculuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement