Egeliler Yenimahalle'de Buluştu - Son Dakika
Yerel

Egeliler Yenimahalle'de Buluştu

Egeliler Yenimahalle\'de Buluştu

Egem Platformu tarafından Yenimahalle Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen geleneksel Egeliler iftarı, Yenimahalle Belediyesi İlk Adım Salonu’nda yapıldı.

20.07.2014 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Egem Platformu tarafından Yenimahalle Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen geleneksel Egeliler iftarı, Yenimahalle Belediyesi İlk Adım Salonu'nda yapıldı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın ev sahipliği yaptığı iftara, Bayındırlık ve İskan Eski Bakanı Cengiz Altınkaya, Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Cantimur, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, AKP Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Egem Platformu'nu oluşturan vakıf ve derneklerin başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile Egeli hemşeriler katıldı.

Egeliler iftar yemeğinde açılış konuşmasını kendisi de Afyonlu olan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yaptı. Yaşar, bir Afyonlu olmaktan, bir Egeli olmaktan gurur duyduğunu, Ramazan ayında Egelileri Yenimahalle'de ağırlamaktan mutlu olduğunu ifade etti.

Egem Platformu Dönem Başkanı Nuri Uygun da, 2005 yılında Ege illeri arasında işbirliği ve güç birliği yapmak amacıyla kurulan Egem Platformu'nun yardımlaşma ve dayanışmayı artırmak için çok önemli çalışmalara imza attığını söyledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Egeliler Yenimahalle'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement