Egemen Edirneli İçin Kampanya Başlatıldı - Son Dakika
Yerel

Egemen Edirneli İçin Kampanya Başlatıldı

Egemen Edirneli İçin Kampanya Başlatıldı

Kurban Bayramı’ndan 2 gün önce motosikletiyle çıktığı yolculuk sırasında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Egemen Edirneli’nin arkadaşları kampanya başlattı.

28.09.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban Bayramı'ndan 2 gün önce motosikletiyle çıktığı yolculuk sırasında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Egemen Edirneli'nin arkadaşları kampanya başlattı.

Arkadaşlarıyla birlikte Keşan'dan Gelibolu istikametine gitmekte olan Egemen Edirneli motosikletiyle Evreşe İlçesi yakınlarındaki Korudağ Rampasında bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan ve yola savrulan Egemen Edirneli olay yerinde hayatını kaybetmişti. Yaşanan bu olay sonrası Sakarya Motosiklet Sporları Kulübü (SMSK) üyesi ve Egemen Edirneli'nin arkadaşı olan Ufuk Toparlak Change.org'ta bir kampanya başlattı. Kampanya'ya kulüp üyelerinin yanı sıra birçok motosiklet kullanıcısı destek gösterdi.

Ufuk Toparlak konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Egemen Edirneli hem benim hemde tüm kulüp üyelerimizin çok sevdiği biriydi. Güler yüzü ve iyiniyetiyle herkesin kısa sürede kalbini kazanırdı. Kaza haberini aldığımızda yıkıldık. Olayla ilgili olarak her motosikletçinin kabusu haline gelen ve motosiklet kazalarında ağır yaralanmaların ve ölümlerin sebebi haline gelen bariyerlerle ilgili olarak bir kampanya başlattık. SMSK üyesi arkadaşlarımız başta olmak üzere birçok motosiklet kullanıcısından destek görüyoruz. Bu kampanyamızda toplanan imzaları Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal'a ileteceğiz. Egemen'in hayatını kaybetmesiyle bizim yaşadığımız acıyı başkalarıda yaşamasın istiyoruz. www.change.org'ta 'Yollara Motosiklet Dostu Bariyerler Koyun' başlığı altında başlattığımız kampanya'ya herkesin desteğini bekliyoruz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Egemen Edirneli İçin Kampanya Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement