EGİKAD'dan Coşkulu 7. Yıl Kutlaması - Son Dakika
Güncel

EGİKAD'dan Coşkulu 7. Yıl Kutlaması

EGİKAD\'dan Coşkulu 7. Yıl Kutlaması

Ege İş Kadınları Derneği 7. Kuruluş yıldönümünü coşkulu bir gece ile kutladı.

24.10.2015 15:59  Güncelleme: 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elmasoğlu: "Kadınlar için daha çok çalışacağız"

Küçük Kulüp Alliance Restoran'da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Devlet Eski Bakanı Işılay Saygın, EGSD Başkanı Mukadder Özden, İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, İZİKAD Başkanı Candan Çilingiroğlu, TÜRGÖK Başkanı Tülay Yazgan, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen ile çok sayıda sivil toplum ve EGİKAD üyelerinin katılımıyla yapılan kutlamada, 7. Yıl pastası da hep birlikte kesildi. Kutlama gecesinde ayrıca KAGİDER Kurucu Üyesi, geçmiş dönem Yönetim Kurulu Başkanı ve Otacı-Kurtsan Holding'in Başkanı Meltem Kurtsan da girişimcilik öyküsünü misafirlerle paylaştı.

Kadınlar için mücadele

Toplantıda konuşan EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, derneklerinin 15 Temmuz 2008 yılında kurulduğu günden bu yana kadınların iş ve sosyal hayatta daha etkin yer alması için mücadele ettiğini söyledi. Bu kapsamda birçok projeyi hayata geçirdiklerini ve kadınların seslerini duyurduklarının altını çizen Elmasoğlu, "Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım geçmiş dönem yönetim kurulundan aldığımız misyon bayrağını daha yukarılara taşıdığımıza inanıyorum. Önümüzdeki günlerde de çalışmalarımızla yeni projeler üretmeye devam ederek kadınlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz. Kadınlar için bundan sonra daha çok çalışacağız. Türkiye kadının toplumdaki yeri bakımından dünyadaki 146 ülke arasında 127. Sırada. İş hayatında kadının yeri yüzde 30'lar seviyesinde. Türkiye ekonomisinin büyümesi ve çağdaş bir ülke haline gelmesi için kadının daha fazla katkısına ihtiyaç var" dedi.

Kocaoğlu'ndan kadınlara tam destek

Kutlama gecesinde derneğe yeni üye olan isimlere EGİKAD Başkanı Betül Elmasoğlu tarafından rozetleri takılırken, yapılan çekilişte de konuklara değişik hediyeler verildi. Gecenin sonuna kadar kadınları yalnız bırakmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, tüm davetliler ile birlikte 7. Kuruluş yıldönümü pastası kesti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel EGİKAD'dan Coşkulu 7. Yıl Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement