Eğilmez İftarda Hilvanlılarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Eğilmez İftarda Hilvanlılarla Buluştu

Eğilmez İftarda Hilvanlılarla Buluştu

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, katıldığı iftar programında Hilvanlılarla buluştu. Programa ilçe teşkilatları da katıldı.

22.07.2014 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hilvan Belediyesi'ne ait çay bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine katılan eğilmez, iftara katılmak için gelen vatandaşlarla tek tek ilgilenerek hayırlı ramazanlar diledi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti il Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, Cemil Çadak, Hilvan İlçe Başkanı Hanif Düzme ve Hilvan belediye meclis üyelerinin hazır bulunduğu iftarda barış ve kardeşlik mesajları veren Eğilmez şöyle dedi: "Başta komşularımız Suriye ve Irak olmak üzere, tüm İslam coğrafyasında savaşın ve gözyaşının hakim olduğu bir süreç yaşıyoruz. İslam ülkelerinin gıpta ile baktığı Türkiye'de barışı ve huzuru sağlamak için gerek hükümet olarak ve gerekse de teşkilat olarak elimizden geleni yapıyoruz. Birliğimizi ve dirliğimizi korumak adına hepimizin bir olduğunun bilincinde olmamız gereklidir. Aksi taktirde benzer sonuçları biz de yaşayabiliriz. Yüce Rabbimiz, bu mübarek Ramazan ayının hürmetine dualarımızı kabul etsin. İnşallah Ortadoğu coğrafyasında kan ve gözyaşı yerine barış, kardeşlik ve huzur gelsin." Hilvan Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine katılan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve Aslan Ali Bayık ile beraberindekiler iftar programının ardından, Hilvan'a bağlı Aşağı Ekece köyüne taziye ziyaretinde bulundular.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Eğilmez İftarda Hilvanlılarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement