Eğitim-bir-sen 2 Nolu Şube'den Vefa Örneği - Son Dakika
Yerel

Eğitim-bir-sen 2 Nolu Şube'den Vefa Örneği

Eğitim-bir-sen 2 Nolu Şube\'den Vefa Örneği

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Van 2 Nolu Şubesi, geçen sene geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Gevaş Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi ve Eğitim Bir Sen üyesi Kutbettin Erdurur’un anısına ve Öğretim Elemanları Sendikası’ndan (ÖĞESEN) Eğitim Bir Sen’e toplu katılımlar nedeniyle yemekli toplantı düzenledi.

07.05.2016 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Van 2 Nolu Şubesi, geçen sene geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Gevaş Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi ve Eğitim Bir Sen üyesi Kutbettin Erdurur'un anısına ve Öğretim Elemanları Sendikası'ndan (ÖĞESEN) Eğitim Bir Sen'e toplu katılımlar nedeniyle yemekli toplantı düzenledi.

Bir restoranda düzenlenen programa Eğitim Bir Sen Van 2 Nolu Şubesi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Uyar ve tüm şube yönetimi, Gevaş Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Kutbettin Erdurur'un ağabeyi TRT Van Büro Sorumlusu Fettah Erdurur, aile avukatı M. Necip Bağatur ile ÖĞESEN'den Eğitim Bir Sen'e toplu geçiş yapan öğretim üyeleri katıldı. Burada kısa bir konuşma yapan Eğitim Bir Sen Van 2 Nolu Şubesi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Uyar, "Biz Memur-Sen ailesi olarak hem maddi olarak üyelerinin sıkıntılarıyla ilgilenen hem de manevi olarak gerek 28 Şubat sürecinde alınan kararların en azından izalesi amacıyla çalışmalar yürütmekteyiz. Bizler hamd olsun bunları yerine getirmenin gururu ile yaşıyoruz. Bunun yanı sıra üyelerimizin yanında olmak amacıyla trafik kazalarında ölen ya da ağır yaralan üyelerimize Şekerbank'ta kredi kartı varsa 25 bin TL civarında kredi kartı yoksa 15 bin TL civarında bir nakdi yardım bulunuyor. Bu yeterli mi elbette değil ama en azından bir yaralarına merhem sürmek amacıyla bu çalışmamızı yürütüyoruz. Biliyorsunuz geçtiğimiz sene bu dönemlerde Gevaş Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Kutbettin Erdurur kardeşimizi elim bir trafik kazasında kaybetmiştik. Bizler de ailesine bu yardımı takdim etmek amacıyla uzun zamandır aileden haber bekliyorduk. Aileden olumlu haber gelmesi üzerine bizler de bu güne davet verdik geldikleri için ailemize teşekkür ediyoruz" dedi.

Sendikaya göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür eden TRT Van Büro sorumlusu Fettah Erdurur ise, "Sendika olarak üyelerinize yönelik bu duyarlılığınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bu davranışınız bizleri oldukça duygulandırdı" diye konuştu.

Program Erdurur'un aile avukatına 15 bin TL'lik çekin takdim edilmesi ve sendikaya toplu katılım sağlayan öğretim üyelerinin üyelik formlarının imzalanmasıyla sona erdi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim-bir-sen 2 Nolu Şube'den Vefa Örneği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement