Eğitim-bir-sen Bursa 1 Nolu Şubesi'nin Memur ve Hizmetliler İçin Açtığı Görevde Yükselme Hazırlık... - Son Dakika
Yerel

Eğitim-bir-sen Bursa 1 Nolu Şubesi'nin Memur ve Hizmetliler İçin Açtığı Görevde Yükselme Hazırlık...

Eğitim-bir-sen Bursa 1 Nolu Şubesi\'nin Memur ve Hizmetliler İçin Açtığı Görevde Yükselme Hazırlık...

Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şubesi’nin memur ve hizmetliler için sendika binasında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı öncesi verdiği hazırlık kursu tamamlandı.

28.11.2015 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şubesi'nin memur ve hizmetliler için sendika binasında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı öncesi verdiği hazırlık kursu tamamlandı.

Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, 15 günlük eğitimin sonunda kursu tamamlayan katılımcılara sendika binasında düzenlenen törenle katılım belgelerini takdim etti. Hizmet sendikacılığı ile bugüne kadar Bursa'da kamu çalışanları için pek çok önemli faaliyete imza atan Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şubesi, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı öncesi sendika binasında düzenlediği hazırlık kursu ile bir katkı daha koydu. Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şubesi olarak sadece eğitim çalışanlarının sorunlarını değil, diğer memur çalışanlarının sorunlarına da çözüm üretme gayreti içinde olduklarını belirten Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, "Sendika olarak önceliğimiz her zaman hizmet sendikacılığı yapmaktır. Bu hizmeti sağlarken de sadece eğitim çalışanlarımızın sorunlarına çözüm üretmeye yetinmeyip zaman zaman diğer memur çalışanlarımızın sorunlarına çözüm üretmeye de hassasiyet gösteriyoruz. Bu noktada memur ve hizmetli kardeşlerimizin kendi kariyer planlamaları doğrultusunda mesleki gelişim ve görevde yükselmelerine duyarlı kalarak Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı öncesi sendikamızda 15 günlük hazırlık kursu düzenledik. Sendika binamızda alanında uzman hocalarımızla katılımlara verdiğimiz bu kurs sayesinde bir yandan deneme sınavları ile kendilerini ölçmelerini diğer yandan da verilen eğitimlerle de sınav öncesi eksik yanlarını tamamlayarak sınavda başarılı olmalarını amaçladık" dedi.

FAALİYETLER DEVAM EDECEK

Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube olarak hizmet sendikacılığı kapsamında üyeleri ve memur çalışanları için her zaman yeni faaliyetlere imza atmaya devam edeceklerini hatırlatan Şeker, "Görevde yükselme kurslarının yanı sıra üyelerimizin istekleri doğrultusunda ilerleyen günlerde çeşitli etkinler gerçekleştirmeye devam edeceğiz" diyerek, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: "Sendika olarak bir yandan üyelerimizin özlük ve özgürlük mücadelesinde yanında yer alırken; diğer yandan da hizmet sendikacılığımız ile birçok faaliyeti hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz" şeklinde konuştu.

Konuşmasının sonunda hazırlık kursuna katılan kursiyerlere katılım belgelerini vererek sınavda başarılar dileyen Numan Şeker, eğitim veren hocalara da teşekkür ederek hediyelerini takdim etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim-bir-sen Bursa 1 Nolu Şubesi'nin Memur ve Hizmetliler İçin Açtığı Görevde Yükselme Hazırlık... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement