Eğitim-Bir-Sen'de Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Eğitim-Bir-Sen'de Bayramlaşma

Eğitim-Bir-Sen\'de Bayramlaşma

Eğitim-Bir-Sen’in bayramlaşmasına Genel Başkan Vekili Ahmet Özer de katıldı.

06.10.2014 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim-Bir-Sen'in bayramlaşmasına Genel Başkan Vekili Ahmet Özer de katıldı.

Şube binasında gerçekleşen bayramlaşmada Şube Başkanı Aydın Kalkan, yoğun katılımdan dolayı memnuniyeti belirterek Ahmet Özer'e ve üyelere teşekkür etti.

Genel Başkan Vekili Ahmet Özer burada yaptığı konuşmasında, " Biz bir taraftan üyelerimizin özlük haklarını iyileştirmek için çalışırken diğer taraftan değerler sendikacılığı yapmaktayız, birçok sosyal sorumluluk projesi üretmekteyiz. Kısaca zalimin karşısında, mazlumun yanındayız. Başta Suriye, Arakan, Gazze olmak üzere hem yurt içinde hem yurt dışında savaş mağdurları, doğal felakete uğrayanlar gibi ihtiyaç sahiplerine yardımlarımızla insanlığa hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi.

Milli Eğitim teşkilatında önemli çalışma ve değişimin olduğunu söyleyen Ahmet Özer, " 16 bin okul müdüründen 8 bin kadarı değerlendirme sonucu 75 puanın altında not alarak mevcut kurumlarındaki idarecilikleri sona ermiştir. Biz bunları bir dinlenme olarak değerlendiriyoruz. Bundan sonraki aşamalarda yeniden yöneticilik görevlerine atanabilirler. Burada en önemli konu kurum yöneticilerinin kurumlarını çağın gereklerine göre yönetmeleri ve değerlerimizin gelişmesine en fazla katkıyı sağlayabilmeleridir. Kurumlarını yerinde saydıran veya daha geriye götüren, velilerle, öğrencilerle ve öğretmenlerle sürekli problem yaşayan değil problem çözen yöneticiler olması gerekiyor. Bun için de yoğun bir çaba içindeyiz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim-Bir-Sen'de Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement