Eğitim Bir-Sen'de Demokrasi Şöleni Başladı - Son Dakika
Yerel

Eğitim Bir-Sen'de Demokrasi Şöleni Başladı

Eğitim Bir-Sen\'de Demokrasi Şöleni Başladı

Manisa’da eğitim kolunda yetkili sendika olan ve 5 bin 448 üyesi bulunan Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen Manisa Şubesinin 1 Kasım’da yapılacak olan 4’üncü Olağan Genel Kurulu öncesinde Öğretmenevi’nde delege seçimleri yapıldı.

28.09.2014 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da eğitim kolunda yetkili sendika olan ve 5 bin 448 üyesi bulunan Memur-Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen Manisa Şubesinin 1 Kasım'da yapılacak olan 4'üncü Olağan Genel Kurulu öncesinde Öğretmenevi'nde delege seçimleri yapıldı. Delege seçimleriyle birlikte Yunusemre ve Şehzadeler Şube Başkanlığı seçimleri de gerçekleştirildi. Eğitim Bir-Sen Yunusemre Şube Başkanlığı'na Hasan Çolak, Şehzadeler Şube Başkanlığı'na ise Nadir Teke seçildi.

Gerçekleştirilen seçim sonrası açıklamada bulunan Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, Eğitim Bir Sen'de demokrasi şöleninin başladığını kaydetti. Demokrasi şöleninde delege ve ilçe şube başkanlıkları seçimlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden Sofuoğlu, "Üyelerimizin büyük bir olgunlukla teveccühü ettiği seçimlerin sonucunda delegelerimiz belirlendi. Seçimlerimiz eğitim camiasına, Manisa'ya ve ülkemize hayırlı olsun. Bu seçimlere destek veren üyelerimize, delege adaylarımıza ve sandık kurullarında görev alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 1 Kasım'da gerçekleştireceğimiz 4'üncü Olağan Genel Kurulumuzda delegelerimizle birlikte seçimlerimizi yapacağız" dedi.

Büyük bir demokratik olgunluk içinde bütün sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilere bugün güzel bir örnek ve modern oluşturduklarını vurgulayan Sofuoğlu şunları söyledi:

"Bu olgunluğun Türkiye'ye örnek olmasını temenni ediyorum. Bu taşın altına elini koyan herkese teşekkür ediyorum. İlçe yönetimlerine seçilen arkadaşlarımıza da yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hep birlikte el ele güzel hizmetler üreteceğiz. Yarınlar bizim inşallah."

İlçelerde yapılan seçimlerde hiçbir sıkıntının olmadığını da dile getiren Sofuoğlu, 3 ilçede çift listenin yarıştığını belirterek, "Birlik ve beraberlik içerisinde seçimlerini yaptılar. Eğitim Bir-Sen'e yakışır bir şekilde mesajlarını verdiler" ifadelerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Bir-Sen'de Demokrasi Şöleni Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement