Eğitim- Bir-sen'de Olağanüstü Genel Kurul Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Eğitim- Bir-sen'de Olağanüstü Genel Kurul Heyecanı

Eğitim- Bir-sen\'de Olağanüstü Genel Kurul Heyecanı

Eğitim Bir-Sen Kayseri Şubesinde olağanüstü genel kurul yapıldı.

27.06.2015 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Bir-Sen Kayseri Şubesinde olağanüstü genel kurul yapıldı.

Melikgazi Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde yapılan olağanüstü genel kurulda mevcut başkan Mustafa Lale ile Aydın Kalkan aday oldu. Genel kurulda konuşan Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Mustafa Lale, "Aydın beyin milletvekili adayı olması ile birlikte camiamızda şöyle bir kanı oluştu; milletvekili adayı olduğu için camiaya dönmesinin sendikamıza faydalı olmayacağı kanaatine vardık. Biz bu konuyu istişare ettik. Aydın beyde tekrar dönmek isteyince biz iki liste çıkartmak zorunda kaldık. Bizim amacımız tek kişiliğe dayalı değil istişareye dayalı bir hizmet sendikacılığı yapmak. Kayseri'nin eğitim ve kalitesini arttırmak yönünde çalışmalar yapmayı hedefliyoruz. Bunun yanında biz din, ırk, mezhep, cinsiyet ayırımı yapmadan bir sendikacılık yapmayı düşünüyoruz. Tamamen insanların özgür iradesini ortaya koyacağı, 1-2 kişinin ağzına bakmayacak bir sendikacılık anlayışı ile yola çıktık. Bunun içinde değerli delegelerimizden destek istiyorum" diye konuştu.

Eğitim Bir-Sen Kayseri Şubesi eski Başkanı ve başkan adayı Aydın Kalkan ise, "Eğitim Bir-Sen Kayseri Şubemizin olağanüstü genel kurulunu yapıyoruz. Bildiğiniz gibi benim milletvekili adaylığım olmuştu. AK Partiden milletvekili adayı olmuştum. Yönetim kurulundan arkadaşlarımız 4 aylık süre içerisinde Eğitim Bir-Sen'i başarılı bir şekilde temsil ettiler. Bugün arkadaşlarımızın hazırladığı bir liste ile benim hazırladığım bir liste yarışacak. Kaybedeni olmayan bir seçim yapıyoruz. İnşallah hayırlısı olacak. Kayserimizde Eğitim Bir-Sen'i birlik ve beraberlik bozulmadan temsil edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yapılan olağanüstü genel kurulda 151 delegenin oy kullanacağı öğrenilirken, sandıklar 17.00'de açılarak sayılmaya başlanacak. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim- Bir-sen'de Olağanüstü Genel Kurul Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement