Eğitim Bir Sen'de Seçim Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Eğitim Bir Sen'de Seçim Heyecanı

Eğitim Bir Sen\'de Seçim Heyecanı

Eğitim Bir Sen Kilis Şube Başkan adayı Ahmet Baba, eğitim çalışanlarının sorunlarını çözmek, daha iyi bir sendika için aday olduğunu söyledi.

17.09.2014 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Bir Sen Kilis Şube Başkan adayı Ahmet Baba, eğitim çalışanlarının sorunlarını çözmek, daha iyi bir sendika için aday olduğunu söyledi.

Eğitim Bir Sen Kilis Şube Başkan adayı Ahmet Baba, Öğretmenevinde sendika üyeleri ile istişare toplantısı yaptı. Baba, burada yaptığı konuşmada, sendikacılığın misyonu olduğu görüşlerin her dediğine evet dememesi gerektiğini ifade ederek, "Sendika demek muhalefet demektir. Haklı olduğumuz bir konuda sonuna kadar mücadele edeceğiz. Her şeye evet diyen bir anlayışı kabul etmiyorum. Doğru bildiğimiz, sendikalarımızın üyelerinin haklı olduğu talepleri sonuna kadar almak için çalışacağız. Şuandaki yönetim üzülerek ifade etmek istiyorum. Üyelerimize bir şey vermedi. Geçen seçimde verilen sözlerin hiç biri yerine gelmemiştir. İnşallah başkan olmam halinde sendikamıza bir lokale kavuşturacağım. Buraya üyelerimiz eşleri ve çocukları ile gelerek boş zamanlarını değerlendirecekler. İlçe ve üniversitedeki temsilciliklerimize kaynak ayıracağız. Sendikamızın üyelerine iş yerleri ile anlaşarak indirimli alış veriş yapmalarını sağlayacağız" dedi.

Sendika üyelerinin yılda birkaç günde olsa kamp yapmalarını sağlayacaklarını ifade eden Baba, "Sizlere ne söz verdik ise bir bir yerine getireceğiz. Seçim iki aşamalı olacak birincisi üyeleri delegeleri seçecek. Delege olmak isteyen arkadaşlarımız dilekçelerini doldurarak sendikaya versinler. Delegeler daha sonra yönetim kurulu ve başkanı seçecekler. Pasif bir sendikacılık yapmayacağız. Genel merkezin üzerinde de haklı olduğumuz konularda baskı oluşturacağız. Ben açık söylüyorum, eğer verdiğim sözleri yapmaz isem bir dakika bu koltuğu işgal etmem ayrılırım" dedi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Bir Sen'de Seçim Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement