Eğitim Bir-Sen'de 'Yıldırımkaraman' Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Eğitim Bir-Sen'de 'Yıldırımkaraman' Güven Tazeledi

Eğitim Bir-Sen\'de \'Yıldırımkaraman\' Güven Tazeledi

Nazilli Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Nazilli İlçe Temsilciliği’nde iki adayın yarıştığı yönetim kurulu ve il delege seçiminde mevcut başkan Özkan Yıldırımkaraman ve ekibi güven tazeledi.

30.09.2014 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Nazilli İlçe Temsilciliği'nde iki adayın yarıştığı yönetim kurulu ve il delege seçiminde mevcut başkan Özkan Yıldırımkaraman ve ekibi güven tazeledi.

Özkan Yıldırımkaraman ile Mehmet Öztaş'ın yarıştığı seçimde kayıtlı üyelerin yüzde 80'i katılırken, özellikle bayan üyelerin yoğun ilgi gösterdiği seçimlerde 91 oya karşılık 279 oy alan Özkan Yıldırımkaraman başkanlığındaki Mustafa Tuncer, Engin Bacaksız, Ferhat Parmaksız, Necla Ünsal, Akif Gençler ve Mehmet Aytar'dan oluşan yönetim kurulu güven tazeledi. Yönetim Kurulu Eğitim Bir-Sen'in genel ilkeleri doğrultusunda sendikaya yeni bir vizyon katmak için 2018 yılına kadar yetki aldı. Ayrıca 48 delege adayı arasından, en çok oyu alan 24 delege ise Aydın'ı 2020'li yıllara taşıyacak Eğitim Bir-Sen Aydın Şube Başkanı'nı seçmek için oy kullanmaya hak kazandı.

Nazilli Eğitim Bir-Sen'in yapmış olduğu yönetim kurulu ve delege seçiminin adeta bir demokrasi şöleninde gerçekleştiğini ifade eden İlçe Temsilcisi Özkan Yıldırımkaraman; "Delege seçimleri ve ilçe yönetimi seçimleri yoğun bir katılımla gerçekleşti. Bu seçimlere katılan ve yönetimimize oy veren ve vermeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum Bu ortamın sağlanmasında emeği geçen başta seçimde görevli arkadaşlarımıza ve bizlerden desteğini esirgemeyip yağışlı havaya rağmen seçime yoğun katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Biz devamlı büyüyen büyük bir aileyiz, üye sayımızı devamlı artırıyoruz. Sendika olarak amacımız sürekli olarak üyelerimizin yanında olmak dertleri ile dertlenmek ve hep birlikte bir güç oluşturmanın yanı sıra ilçemizdeki eğitim sorunlarının çözümü noktasında çalışmalar yapmaktır. Yeni yönetimimizle bu hizmet bayrağımızı daha üst seviyelere çıkarmanın mücadelesini vereceğiz" dedi.

22 KİŞİLİK DELEGE SEÇİLDİ

Eğitim Bir-Sen Nazilli İlçe Temsilciliği'nde gerçekleşen seçimde en çok oyu alan Abdülmenaf Güzel, Adem Uzan, Ahmet Hamdi İçöz, Ali Fuat Çiftçi, Bilal Gürbüz, Engin Bacaksız, Erdem Şahin, İhsan Çatma, İsmail Şimşek, Kazım Toktaş, Kenan Kangöz, Korhan Güvercin, Mehmet Atay, Mehmet Süzen, Necla Ünsal, Oktay Doğanlı, Özgür Selbes, Özkan Yıldırımkaraman, Selami Altuntaş, Sunay İstambul, Şahin Yaylagül, Tayfun Güler, Yusuf Karaca ve Zakir Tali'de delege seçilerek Eğitim Bir-Sen Aydın Şube Başkanı'nı seçmek için oy kullanmaya hak kazandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Bir-Sen'de 'Yıldırımkaraman' Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement