Eğitim-Bir-Sen'den Kaynaşma Yemeği - Son Dakika
Güncel

Eğitim-Bir-Sen'den Kaynaşma Yemeği

Eğitim-Bir-Sen Oltu ilçe temsilciliği, sendika üyesi eğitimcilerle kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

03.06.2016 20:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim-Bir-Sen Oltu ilçe temsilciliği, sendika üyesi eğitimcilerle kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Eğitim-Bir-Sen Oltu İlçe Başkanı Yakup Can, Oltu Belediyesi Efkan Ala Kültürevi'nde düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, Eğitim-Bir-Sen ailesi olarak ideallerinin, merhum Akif İnan'ın dediği gibi, "Sendikal mücadelemiz, Türkiye'nin geleceğini yeniden inşa etmek adına erdemliler hareketidir." Bu bağlamda Türkiye'nin yeniden inşası sürecinde sadece tanık olmanın değil, aynı zamanda yeni dönem için sorumluluk almış olmanın kıvancını da yaşadıklarını söyledi.

Eğitim-Bir-Sen Erzurum İl Başkanı Mustafa Karataş ise, 1992 yılından beri azim ve kararlılıkla ilkelerine bağlı olarak yol aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu birliğin ve beraberliğin daim olmasını temenni ediyorum. Korku tünellerini yara yara bu günlere geldik. Hakkın, doğrunun yanında, zulüm kimden gelirse gelsin zulmün karşısında olduk. Yolculuk yaptığımız tarih sürecinde sendika ne işe yarıyor ki diyen zihniyetleri gördük. Bugün ki serbestlikler yaşanıyorsa bunda sendikamızın katkısı çoktur. Dün, başörtüsü olduğu gerekçesiyle okullarından ve kurumlarından çıkarılan öğrencileri öğretmenlerimizi unutmayacağız. Katsayı farkı nedeniyle mağdur olan imam hatip öğrencilerimizi unutmayacağız. Bu kutlu yolda birlikte yürüyeceğiz ve birliğimizi bozmaya çalışan şer odaklarına fırsat vermeyeceğiz."

Yapılan konuşmaların ardından Eğitim Birsen'in tarihsel yolculuğunu konu alan sinevizyon gösterimi sunuldu.

Programa, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin, AK Parti İlçe Başkanı Efdal Gülcü ve 400 eğitimci katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eğitim-Bir-Sen'den Kaynaşma Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çorum Belediyesi, Bin 571 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Hediye Etti
    19:02 Çorum Belediyesi, Bin 571 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Hediye Etti

    Çorum Belediyesi, ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık kıyafet hediye ederek yüzlerini güldürdü. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da dağıtıma katılarak çocuklarla ilgilendi.

  • Çorlu'da Atık Depolama Tesisi Yangını
    19:01 Çorlu'da Atık Depolama Tesisi Yangını

    Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan atık depolama tesisinde çıkan yangın, Ergene ilçesinden de yoğun dumanla görüldü. İtfaiye ekipleri yangını söndürme çalışmalarına devam ediyor.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • RTÜK Başkanı Şahin: Murat Kurum'un eşi ücretsiz izin aldı
    18:59 RTÜK Başkanı Şahin: Murat Kurum'un eşi ücretsiz izin aldı

    Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'un eşi Şengül Kurum'un ücretsiz izin aldığını açıkladı. Şahin, Şengül Kurum'un etik ve ilkeli bir duruş sergileyerek eşinin yanında olmasında hiçbir mahsur olmadığını belirtti ve yalan yanlış algılarla kurumu ve çalışanlarını yıpratmaya izin vermeyeceklerini vurguladı.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı Anma Töreninde Konuştu
    18:57 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı Anma Töreninde Konuştu

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi'nde düzenlenen 5. Makale Yarışması Ödül Töreni'nde yaptığı konuşmada, savcı Mehmet Selim Kiraz'a yapılan saldırının Türkiye'nin geleceğine yönelik bir saldırı olduğunu belirtti ve terörle mücadeleye devam edeceklerini vurguladı. Ayrıca, törende makale yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement