Eğitim Bir-sen'den, Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki - Son Dakika
Yerel

Eğitim Bir-sen'den, Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki

Eğitim Bir-sen\'den, Kılıçdaroğlu\'na Sert Tepki

Adıyaman’ın Kahta Eğitim Bir-Sen Kadın Kolları Komisyonu üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlun’nun, Bakan Sema Ramazanoğlu’na yönelik açıklamalarına tepki gösterdi.

07.04.2016 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta Eğitim Bir-Sen Kadın Kolları Komisyonu üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlun'nun, Bakan Sema Ramazanoğlu'na yönelik açıklamalarına tepki gösterdi.

Eğitim Bir-Sen Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Fidan Köroğlu, "Bir toplum, bir medeniyet kadına verdiği değerle ölçülür, kadına verdiği değerle yücelir. Bunu İslam medeniyetini ve cahiliye toplumunu karşılaştırınca apaçık görürüz. Cahiliye toplumunda kadın bir yük, ailenin yüz karası veya cinsel bir metaaydı. İslam dini kadını yüceltti. İşte biz cahiliyenin karşısına dikilen şerefli ve asil bir medeniyetin değerli bireyleri olarak kadını her fırsatta hor ve hakir gören aslında muhatap alınmaya bile layık olmayan, kendi sefil gözlükleriyle etrafını da kendi gibi gören zihniyeti kınıyoruz. Güya çocuğun cinsel istismarını eleştirecekken, her zamanki haddini bilmezliğini tekrar ederek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sema Ramazanoğlu'na hakaret eden Kemal Kılıçdaroğlu'nu kınıyoruz" dedi.

Köroğlu, "Kahta Eğitim- Bir- Sen Kadın Kolları olarak Kılıçdaroğlu'nu cinsiyetimize, kimliğimize ve değerlerimize karşı işlediği bu cürümden, ayıptan dolayı Bakan Sema Ramazanoğlu'nun şahsında bütün kadınlardan özür dilemeye çağırıyoruz" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Bir-sen'den, Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement