Eğitim Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Muammer Karaman'dan Gaziantep Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Eğitim Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Muammer Karaman'dan Gaziantep Açıklaması

Eğitim Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Muammer Karaman\'dan Gaziantep Açıklaması

-Eğitim Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Muammer Karaman, Gaziantep’te yaşanan terör olayını kınayarak, "Gerçekleştirenleri lanetliyoruz.

22.08.2016 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

-Eğitim Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Muammer Karaman, Gaziantep'te yaşanan terör olayını kınayarak, "Gerçekleştirenleri lanetliyoruz. Yüce Allah'tan, menfur saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine, yakınlarına, milletimize sabır ve metanet diliyoruz" dedi.

Sendika İl Binasına düzenlenen basın toplantısında konuşan Muammer Karaman, Gaziantep'te yaşanan terör olayının faillerinin bir an önce yakalanarak adalet önünde hesap sorulmasını beklediklerini söyledi.

Hain saldırının hedefinin Türkiye halkı olduğuna dikkat çeken Karaman, "15 Temmuz kanlı darbe girişiminin devamı, kaos ve terör stratejilerini devreye sokan Terör Koalisyonunun hain saldırısıdır. Bu saldırı, küresel emperyalizm karşısında diz çökmeyen, bölgesinin sorunlarına sırt dönmeyen, insanlık için yeni umut kapıları üreten Türkiye'nin geleceğine yönelik bir saldırıdır. Terör, işgal, kaos ve komplo planlarını her defasında boşa çıkaran, alçak hesapları bozan Türkiye, dün olduğu gibi bugün de diz çökmeyecektir. Birlik ile ürettiğimiz güce sahip çıkacağız, küresel güçlerin, taşeron örgütlerin ve destekçilerinin kirli emellerini boşa çıkartacağız, heveslerini kursağında bırakacağız. Gaziantep'te gerçekleştirilen hain, alçak saldırı,amasız, fakatsız, ancaksız insanlık dışı terör saldırısıdır. Bu saldırıyı gerçekleştirenler terörist, mensup oldukları yapılar terör örgütü, bu örgütlere arka çıkanlar, sessiz kalanlar, açıktan ya da gizli destek verenler ise terör destekçisidir. Hepsini kınıyoruz" diye konuştu.

Hain saldırının birlik, beraberliği ve kardeşliği zayıflatmayacağını belirten, Karaman, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Ortak akıl ve feraseti hakim kılmak suretiyle, millet olarak birlik ve kardeşlik içerisinde ülkemize ve geleceğimize yönelik oyunları bozma tutumumuzu kararlılıkla devam ettirmeliyiz. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha göstereceğiz. Birliğimiz sayesinde bütün engelleri aşacağız. Bu alçak saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliğini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, ortak akılla hareket etmek, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan emperyalist oyun kurucularının tuzağına düşmemektir. Memur-Sen ailesi olarak, gerçekleştirilen hain saldırıyı lanetliyor, Yüce Allah'tan, menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı Muammer Karaman'dan Gaziantep Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement