Eğitim-bir-sen Futbol Turnuvası Öğretmenleri Kaynaştırdı - Son Dakika
Yerel

Eğitim-bir-sen Futbol Turnuvası Öğretmenleri Kaynaştırdı

Eğitim-bir-sen Futbol Turnuvası Öğretmenleri Kaynaştırdı

Eğitim-Bir-Sen Aydın 1 Nolu Şubesi öncülüğünde düzenlenen ‘Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası’ il genelinde görev yapan öğretmenlerin kaynaşmasına vesile oldu.

05.06.2016 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim-Bir-Sen Aydın 1 Nolu Şubesi öncülüğünde düzenlenen 'Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası' il genelinde görev yapan öğretmenlerin kaynaşmasına vesile oldu.

Eğitim-Bir-Sen Aydın 1 Nolu Şubesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında yapılan protokolle organize edilen ve 1 ay önce il genelinden 50 okul takımının katılımıyla başlayan "Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası"nda heyecan oynanan final maçıyla sona erdi. Final maçını Aydın Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Eğitim-Bir-Sen Aydın Şube Başkanı Tevfik Aksoy, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özmen, Eğitim-Bir-Sen Efeler Şube Başkanı Mustafa Ural, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Tansel Sarayköylüoğlu, Alaaddin Yalçınkaya ve Vahit Çopur, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Arif Çopur ve Harun Dursun, Efeler Milli Eğitim Şube Müdürü Kürşat Demirkıran, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan ve okul temsilcileriyle çok sayıda taraftar izledi.

ŞAMPİYONU PENALTILAR BELİRLEDİ

İl genelinden okul takımlarının mücadele ettiği turnuvada, ilk etap maçlarının tamamlanmasının ardından 17 ilçe birincisi ve Eğitim-Bir-Sen Efeler Şubesi takımı Efeler ilçesinde oynanan ikinci etap mücadelelerine katılmaya hak kazandı. Turnuva, Adnan Menderes Stadyumu yan sahasında Köşk Başçayır Ortaokulu ile Efeler Değişim Koleji arasında oynanan final maçıyla sona erdi. Normal süresi 3-3 berabere tamamlanan karşılamada rakibine penaltılarda 6-4 üstünlük sağlayan Değişim Koleji şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Turnuvada dereceye giren Değişim Koleji, Başçayır Ortaokulu, Bozdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Germencik Murat-İrem Delgen Ortaokulu'na kupa ve madalyaları Vali Erol Ayyıldız ile protokol üyeleri tarafından verildi. Turnuvanın 'En Centilmen' sporcusu seçilen Değişim Koleji öğretmeni Hüseyin Özkar'ın onurlandırıldığı ödül töreninde Eğitim-Bir-Sen Aydın Şube Başkanı Tevfik Aksoy da, Aydın'dan İzmir'e atanan Vali Ayyıldız'a eğitime verdiği desteklerden ötürü teşekkür plaketi takdim etti. Final maçı, halk oyunu ekiplerinin gösterisiyle renklendi.

Turnuvaya katılan tüm öğretmenlere teşekkür eden Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Aksoy, bu tür organizasyonların eğitim camiasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı artırdığını belirterek, "1 aydır devam eden maçları centilmenlik içerisinde tamamlayarak bugüne ulaştık. Aydın Eğitim-Bir-Sen olarak 50 okul takımının katıldığı turnuvayla eğitim çalışanları arasında kaynaşma ve dayanışmayı arttırmayı, spor yapmayı alışkanlık haline getirmeyi ve günlük yaşamının verdiği yoğun temponun ardından stres atmak amaçladık. Eğitim-Bir-Sen olarak öğretmenlerimizin birlikteliğine katkı sağlayan organizasyonları sürdürmek istiyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim-bir-sen Futbol Turnuvası Öğretmenleri Kaynaştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement