Eğitim-Bir-Sen; "Gaziantep Saldırısının Hedefi Bütün İnsanlıktır" - Son Dakika
Yerel

Eğitim-Bir-Sen; "Gaziantep Saldırısının Hedefi Bütün İnsanlıktır"

Eğitim-Bir-Sen; "Gaziantep Saldırısının Hedefi Bütün İnsanlıktır"

Memur-Sen’e bağlı Eğitim-Bir-Sen Bartın Şube Başkanı Muhammet Akça, Gaziantep’te yaşanan terör saldırısına tepki gösterdi.

22.08.2016 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen'e bağlı Eğitim-Bir-Sen Bartın Şube Başkanı Muhammet Akça, Gaziantep'te yaşanan terör saldırısına tepki gösterdi.

Eğitim - Bir- Sen Bartın Şube Başkanı Muhammet Akça, Gaziantep'te gerçekleştirilen terör saldırısının ülke birlik ve beraberliğine yapılan haince bir girişim olduğunu belirtti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Akça, "Türkiye büyük bir terör dalgasıyla karşı karşıya. Küresel emperyalizmin yürüttüğü vekalet savaşlarını ülkemize kaydırma stratejisini yavaş yavaş uygulamaya soktuğuna şahit oluyoruz. 15 Temmuz Fetullahçı terör örgütünün darbe girişimi, hemen akabinde PKK'nın bombalı terör eylemleri, şimdi de DEAŞ. Gaziantep'te meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınıyor, gerçekleştirenleri lanetliyoruz. Yüce Allah'tan, menfur saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine, yakınlarına, milletimize sabır ve metanet diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Bu saldırının failleri, insanlıktan çıkmış ve insanlıktan nasipsizdir. Alçak saldırı ve katliamı şiddetle lanetliyor, faillerinin bir an önce yakalanarak adalet önünde hesap sorulmasını bekliyoruz" dedi.

"Hevesleri kursaklarında kalacak"

Saldırının hedefinin bütün olarak Türkiye halkı olduğunu kaydeden Akça, "Saldırı yine 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin devamı, kaos ve terör stratejilerini devreye sokan Terör Koalisyonunun hain saldırısıdır. Amaç, 79 milyonun kanlı darbe girişimine karşı gösterdiği büyük direnişi kırma, başta Yeni Kapı olmak üzere 81 ilde sergilenen destansı uzlaşma ve buluşmayı sarsmaktır. Bu saldırı, küresel emperyalizm karşısında diz çökmeyen, bölgesinin sorunlarına sırt dönmeyen, insanlık için yeni umut kapıları üreten Türkiye'nin geleceğine yönelik bir saldırıdır. Terör, işgal, kaos ve komplo planlarını her defasında boşa çıkaran, alçak hesapları bozan Türkiye, dün olduğu gibi bugün de diz çökmeyecektir. Birlik ile ürettiğimiz güce sahip çıkacağız, küresel güçlerin, taşeron örgütlerin ve destekçilerinin kirli emellerini boşa çıkartacağız, heveslerini kursağında bırakacağız" dedi.

"Oynanan oyunlar bozulacak"

Saldırıyı kınadıklarını da anlatan Akça şöyle devam etti: "Bu saldırıyı gerçekleştirenler terörist, mensup oldukları yapılar terör örgütü, bu örgütlere arka çıkanlar, sessiz kalanlar, açıktan ya da gizli destek verenler ise terör destekçisidir. Hepsini kınıyoruz. Ortak akıl ve feraseti hakim kılmak suretiyle, millet olarak birlik ve kardeşlik içerisinde ülkemize ve geleceğimize yönelik oyunları bozma tutumumuzu kararlılıkla devam ettirmeliyiz. Bu hain saldırı kardeşliğimizi asla zayıflatmayacaktır. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha göstereceğiz. Birliğimiz sayesinde bütün engelleri aşacağız. Bu alçak saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliğini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkamaya yetmeyecektir. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, ortak akılla hareket etmek, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan emperyalist oyun kurucularının tuzağına düşmemektir. Eğitim-Bir-Sen Bartın Şubesi ailesi olarak, gerçekleştirilen hain saldırıyı kınıyor, Yüce Allah'tan, menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz." - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim-Bir-Sen; 'Gaziantep Saldırısının Hedefi Bütün İnsanlıktır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement