Eğitim Bir-sen Gaziantep Şubesi İl Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Eğitim Bir-sen Gaziantep Şubesi İl Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı

Eğitim Bir-sen Gaziantep Şubesi İl Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı

Eğitim Bir-Sen tarafından yapılan il divan kurulu toplantısında Gaziantep’te en çok temsilin Eğitim Bir-Sen’e ait bulunduğu, yüzde 45,3 oranında temsil başarısı yakalandığı belirtildi.

24.04.2016 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Bir-Sen tarafından yapılan il divan kurulu toplantısında Gaziantep'te en çok temsilin Eğitim Bir-Sen'e ait bulunduğu, yüzde 45,3 oranında temsil başarısı yakalandığı belirtildi.

Şirehan Otel'de gerçekleşen toplantıya, Eğitim Bir-Sen il ve ilçe yöneticileri, kadınlar komisyonu ve engelliler komisyonu temsilcileri katıldılar.

İlçe yönetimlerinin yapılan hizmetlerle ilgili sunumları, gerçekleştirilen kültürel ve sosyal faaliyetlerin aktarımı ile devam eden toplantıda, Eğitim BİR-SEN Araban İlçe başkanı Mehmet Karademir, İslahiye ilçe başkanı Etem Akdoğan, Karkamış ilçe başkanı Serdar Sezen, Nizip ilçe başkanı Mehmet Çelik, Nurdağı eski ilçe başkanı Mehmet Dal, Oğuzeli ilçe başkanı Abdürrezzak Başkır, Şahinbey ilçe başkanı Mehmet Kartal, Yavuzeli ilçe başkanı Abdürrahim Anuştekin, Şehitkamil ilçe başkan yardımcısı İsmail Sönmez, Kadın Kolları komisyonu başkanı Ayfer Er, Engelli Komisyonları başkanı Mehmet Yıldız, İl yönetimi başkan yardımcısı Eyüp Güneş söz aldılar.

Tüm ilçelerde yetkili sendikanın Eğitim BİR-SEN olduğu tespitinden sonra yapılan değerlendirmelerde, Gaziantep'te 19.341 eğitim çalışanı bulunduğu, 8765 üye sayısıyla en çok temsilin Eğitim Bir-Sen'e ait bulunduğu, yüzde 45,3 oranında temsil başarısı yakalandığı belirtildi.

Toplantıda son olarak söz alan Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen İl Başkanı Ahmet Gök, üye sayılarıyla Türkiye' de alternatifsiz ve rakipsiz olarak tek yetkili sendika olduklarını, bu durumu aşkla ve heyecanla çalışan dava erlerine borçlu olduklarını, ancak yapılan büyük hizmetlere ve önemli kazanımlara rağmen sorumluluklarının her geçen gün artarak devam ettiğini belirtti. Diğer konuşmacıların da belirttiği üzere üye sayısı bakımından gelinen noktanın, çalışanlar açısından Eğitim Bir-Sen'e gösterilen teveccühü ortaya koyduğunu, kemiyet itibariyle elde edilen bu başarının keyfiyet bakımından da taçlanmasının önemini vurguladı. Mayıs ayına kadar sahada azimkarane çalışarak 2016 üye sayısı hedeflerini mutlaka yakalayacaklarını ifade eden Gök, "Dava şuurunun yaygınlaşması ve kökleşmesi kadın ve gençlik yapılanmalarımızın dinamizmine bağlıdır"dedi.

Bu yıl içinde hanım ve gençlik komisyonlarının bulunmadığı herhangi bir taşra teşkilatının kalmamasını arzu ettiklerini, zamanın akışı içerisinde yapabilmeye muktedirken yapmadığımız hizmetlerden de manevi olarak mesul olduklarını, inanç değerlerimize doğru bu akışı yönlendirmenin tarihi sorumluluğunun biz eğitimcilere düştüğünü söyledi. 1 Mayıs şölenlerinde Gaziantep il ve ilçe teşkilatları olarak Kahramanmaraş'taki büyük buluşmaya binlerle katılacaklarını ifade etti. Ahmet Gök, "Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiği kritik evrelerde Eğitim Bir-Sen'in gücünü ve dinamizmini arttırarak sürdürmesi siz değerli dava arkadaşlarımın azmine ve gayretine bağlıdır, toplantıya iştirak eden il ve ilçe yöneticilerine katılımları için teşekkür ederim" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Bir-sen Gaziantep Şubesi İl Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement