Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Rektör Çomaklı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Rektör Çomaklı'yı Ziyaret Etti

Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Rektör Çomaklı\'yı Ziyaret Etti

Atatürk Üniversitesinde düzenlenen, “Yakın Tarih Okumaları Gençlik ve Siyasal Katılım” konferansına katılmak için Erzurum’a gelen Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

14.04.2017 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Üniversitesinde düzenlenen, "Yakın Tarih Okumaları Gençlik ve Siyasal Katılım" konferansına katılmak için Erzurum'a gelen Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'ya makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Üniversite olarak akademik ve idari personelin mesleki ve sosyal hayatlarının geliştirilmesiyle ilgili çalışmalarının olduğunu vurgulayan Rektör Çomaklı, Başkan Yardımcısı Latif Selvi'ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Atatürk Üniversitesi'nin kurumlarla olan işbirliği ve dayanışmasının şehrin eğitimine büyük katkı sağlayacağını belirten Selvi," Bu düşünceyle, bizi kabul eden Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Çomaklı ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Rektör Çomaklı, ziyaretin ardından Latif Selvi'ye çeşitli hediyeler takdim etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Rektör Çomaklı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement