Eğitim Bir-Sen, İşyeri Temsilcileriyle Bir Araya Geldi. - Son Dakika
Güncel

Eğitim Bir-Sen, İşyeri Temsilcileriyle Bir Araya Geldi.

Eğitim-Bir-Sen Çorum Şubesi işyeri temsilcileriyle bir araya gelerek eğitimde yaşanan gelişmeleri, sorunları ve çözüm önerilerini görüştü.

13.09.2014 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İki grup halinde gerçekleştirilen toplantıya şube başkanı Tahir Eşkil, başkan yardımcıları ve merkezde görev yapan işyeri temsilcileri katıldı. Toplantının açılışında bir konuşma yapan şube başkanı Tahir Eşkil, bu tür toplantıların birikimlerin paylaşılması, sorunların çözümünde ortak akılla hareket edilmesi, sinerji oluşturması, yapılacaklar ve yapabileceklerle ile ilgili planlamalar yapılması açısından çok büyük öneme sahip olduğunu belirtti. Eşkil: "İşyeri temsilcilerimiz sendikal çalışmalarımızın en önemli unsurlarından biridir. İşyeri temsilcilerimiz, sendikamızla üyelerimiz arasındaki köprüdür. Üyelerimizin karşılaştıkları her türlü zorluktan, sıkıntıdan, sevinçten ilk önce işyeri temsilcimiz haberdar olmalı, müdahil olmalı ve şubemizi bilgilendirmelidir. İşyeri temsilcilerimiz, bir anlamda sendikamızın işyerlerindeki temel taşlarıdır. İş yeri temsilcilerimiz, demokratik sendikacılığın gelişmesinde hayati derecede önem taşımaktadır, dolayısıyla sendikamızın o işyerindeki gücünü ya da zayıflığını belirleyen kişiler olmaktadırlar. Teşkilatın kılcal damarları mesabesinde olan işyeri temsilcilerinin bir araya gelmesi örgütsel kaynaşma açısından çok önemlidir. Eğitim-Bir-Sen'in başarısının en önemli unsuru işyeri temsilcilerimizdir. İşyeri temsilciliğini daha koordineli bir şekilde çalışarak fonksiyonel hale getirebilmek için bu toplantıyı düzenledik. Bizler ve sizler bu hizmetleri gönüllü olarak yapmaktayız. Gönüllü olarak yapılan işlerde ve görevlerde başarı daima yüksek olmuştur. İşyeri temsilcilerimiz, görev yaptıkları kurumlarda büyük bir camianın sözcüsüdürler. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmeliyiz. Sendikamızın işyeri panosunu her zaman güncel tutmalısınız. Güncel tutmanız için de sendika binasına düzenli gelmeniz, yayınlarımızı takip etmeniz, okumanız ve gelişmelerden haberdar olmanız gerekir. Gücümüzü oluşturan bütün üyelerimize ve onu temsil eden tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Yapılan şube faaliyetlerinin değerlendirilmesinden sonra kısa, orta ve uzun vadede yapılacak çalışmalarla ilgili öneri ve eleştiriler görüşüldü. Toplantıda şube başkan yardımcıları kendi görev alanlarıyla ilgili açıklamalarda bulundular. İşyeri temsilcileri de işyerlerinde kendilerinin ve üyelerin yaşadıkları sorunları şube yönetimine ilettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitim Bir-Sen, İşyeri Temsilcileriyle Bir Araya Geldi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement