Eğitim-Bir-Sen İzmir, yetimler için seferber oldu - Son Dakika
Güncel

Eğitim-Bir-Sen İzmir, yetimler için seferber oldu

Ramazan Bayramına sayılı günler kala yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklar için bayramlık kampanyası düzenleyen Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şubesi, toplanılan bağışlarla çocukların yüzünü güldürecek.

23.06.2016 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

-Yetime bayram sevinci Eğitim-Bir-Sen İzmir'den

İHH İnsani Yardım Vakfı ile beraber yürütülen yardım kampanyası kapsamında bağışçılar 100 TL karşılığında bir çocuğun kıyafet bedelini karşılayabilecekler.

"Yetim gülerse dünya güler"

Yürütülen kampanya dahilinde İzmir'de 500 ihtiyaç sahibi çocuk için bayramlık hazırlamak istediklerini söyleyen Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı ve Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Ali Musa Bina, "Bayram gününü yeni elbiseleriyle karşılasınlar diye onlarca yetim çocuğa bayramlık hediye ediyoruz. Bayramlık elbisenin bir fiyatı olsa da yetimi sevindirmek paha biçilmez. Çünkü biz biliyoruz ki yetim gülerse dünya güler. Dolayısıyla yalnızca 100 TL karşılığında bir yetim çocuğun bayramlığını karşılayabilir, kampanyamıza destek olabilirsiniz" dedi. Bina, şu ana kadar kampanyaya yoğun bir teveccühün olduğunu belirterek, bağışta bulunmak isteyenlerin Memur-Sen İzmir Temsilciliğinden detaylı bilgi alabileceğini söyledi.

İftar programları iptal

Memur-Sen'in, Ramazan ayı boyunca yapılması planlanan iftar programlarının tamamını iptal ederek, yoksul ailelere, terör mağdurlarına ve Suriyeli muhacirlere gıda ve giyim yardımı gerçekleştirdiğini de hatırlatan Ali Musa Bina, bu kapsamda Diyarbakır ve Yüksekova'ya ilk yardımlarını ulaştırdıklarını söyledi. Bina, "Memur-Sen olarak, başlattığımız yardım kampanyası ile ülkenin geçtiği zor süreci biraz olsun hafifletmeyi ve kardeşlik bağlarını güçlendirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitim-Bir-Sen İzmir, yetimler için seferber oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement