Eğitim Bir-sen Kayseri Şube Başkanlığına Seçilen Kalkan'dan Teşekkür Mesajı - Son Dakika
Yerel

Eğitim Bir-sen Kayseri Şube Başkanlığına Seçilen Kalkan'dan Teşekkür Mesajı

Eğitim Bir-sen Kayseri Şube Başkanlığına Seçilen Kalkan\'dan Teşekkür Mesajı

Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanlığına seçilen Aydın Kalkan düzenlediği basın toplantısında kendisini seçen delegelere teşekkür etti.

01.07.2015 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanlığına seçilen Aydın Kalkan düzenlediği basın toplantısında kendisini seçen delegelere teşekkür etti.

Sendika binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, "Bildiğiniz gibi 4 ay önce milletvekilliği adaylık süreci yaşamıştım. AK Partiden 9. sıradan aday olmuştum ama seçilemedim. Tekrar Eğitim Bir-Sende Şube Başkanlığına dönmek için olağanüstü genel kurul yapmamız gerekiyordu. Bu süre içerisinde arkadaşlarımız sendikamızı 4 ay süreyle çok güzel temsil ettiler" diye konuştu.

Kalkan ayrıca, "Geçtiğimiz Cumartesi günü 2 liste halinde seçime gittik. Aydın Kalkan ve ekibine 86 oy verdiler. Bizi göreve seçtiler. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Eğitim Bir-Sen'i hep birlikte temsil etmeye çalışacağız. Memur-Sen İl temsilciliği de benim üzerimdeydi ama milletvekili adaylığımdan dolayı İrfan bey temsil etti. Onlara da bugün başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yaptıkları bu çalışmalarla Memur-Sen'i çok güzel temsil ettiler" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Bir-sen Kayseri Şube Başkanlığına Seçilen Kalkan'dan Teşekkür Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement