Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Yıldırım Arguvan'da Temaslarda Bulundu - Son Dakika
Yerel

Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Yıldırım Arguvan'da Temaslarda Bulundu

Eğitimciler Birliği Sendikası (EĞİTİM-BİR-SEN) Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, Arguvan ilçesinde temaslarda bulundu.

30.11.2015 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitimciler Birliği Sendikası (EĞİTİM-BİR-SEN) Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, Arguvan ilçesinde temaslarda bulundu.

Yıldırım, sendikanın İl İcra Kurulu üyeleri Hamit Kapan ve Yasin Demirel, EĞİTİM-BİR-SEN İlçe Sorumlusu Mustafa Karadaş ile Tatkınık Yatılı Bölge Ortaokulu, Atatürk İlkokulu, Yazıbaşı İlk ve Ortaokulu, Atmalılar İlk ve Ortaokulu, Arguvan İmam Hatip Ortaokulu, Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu ve Arguvan Çok Programlı Lisesini gezdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özmen Düz, kurum çalışanları, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Yıldırım, eğitimin sorunları hakkında bilgi almak üzere okul ziyaretlerine büyük önem verdiklerini belirterek, "Öğretmenlerimizin sorunlarını ve isteklerini bizzat kendilerinden dinlemeye devam edeceğiz. Sendika olarak her zaman eğitim çalışanlarının yanındayız. Müdürlerimizin ve öğretmenlerimizin, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi için gösterecekleri her çabada ve yapacakları her çalışmada yine yanlarında olacağız" diye konuştu.

Özmen Düz de Yıldırım'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Yıldırım Arguvan'da Temaslarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement