Eğitim-Bir-Sen Manavgat'ta Yılmaz ile Devam Dedi - Son Dakika
Yerel

Eğitim-Bir-Sen Manavgat'ta Yılmaz ile Devam Dedi

Eğitim-Bir-Sen Manavgat\'ta Yılmaz ile Devam Dedi

Eğitim-Bir-Sen Manavgat Temsilciliği Genel kurulda yönetim kurulu üyelerini ve sendika delegelerini belirledi.

28.09.2014 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim-Bir-Sen Manavgat Temsilciliği Genel kurulda yönetim kurulu üyelerini ve sendika delegelerini belirledi.

Manavgat Çağlayan İlkokuluna gerçekleştirilen Genel Kurula Eğitim-Bir-Sen Antalya Şube Başkanı Süleyman Gökçen ve Manavgat'tan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Keser katıldı. Genel kurul öncesi Eğitim-Bir-Sen Manavgat temsilciliği adayları birbirlerine başarı dilerken, seçimler sonucunda kazanan kim olursa olsun asıl kazananın Eğitim-Bir-Sen olacağını ve bu seçimlerden güçlenerek çıkacağını dile getirdiler.

Eğitim-Bir-Sen Antalya Şube Başkanı Süleyman Gökçen; Eğitim-Bir-Sen'in genel kurullarına Manavgat'tan start verdiklerini, Salı günü Kemer ilçesindeki genel kurulla birlikte 19 ilçede genel kurulun tamamlanacağını söyledi. Gökçen, "İlçelerde yapılacak genel kurulların ardından Antalya İl seçimlerinde oy kullanacak 150 delege belirlenmiş olacak.

Bu sendika güven esaslı, medeniyet değerlerini ön plana çıkarak, milli değerleri ön plana çıkarak bir sendikadır. Bugün okullarda 5. sınıftan itibaren başörtüsü meselesi ortadan kalkmıştır. Bu Eğitim-Bir-Sen'in başarısıdır. Bilindiği gibi bundan bir kaç yıl önce 12 Milyon 300 Bin imza topladık toplumsal mütabakat dedik. Bu gün meclise 5 tane milletvekili başörtülü giriyorsa bu Memur-sen'in başarısıdır. Bundan dolayı son derece mutluyuz" dedi.

Konuşmaların ardından 608 üyeden Hasan Kırteke 280 üyenin oyunu alırken Adem Yılmaz da 328 oy ile seçimin galibi oldu. Genel Kurulda Adem Yılmaz başkanlığındaki yönetim kurulunda Mehmet Özdamar başkan vekilliğine, Hüseyin Bal, Kazım Kocaacar, Hüseyin Geyikoğlu, Sıtkı Çelik ve Ali Çelik başkan yardımcılığına seçildiler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim-Bir-Sen Manavgat'ta Yılmaz ile Devam Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement