Eğitim Bir-sen Mehmet Akif Ersoy Sempozyumu - Son Dakika
Dünya

Eğitim Bir-sen Mehmet Akif Ersoy Sempozyumu

AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, cemaat mensuplarının Mehmet Akif Ersoy’un adını kullanarak iş yaptıklarını söyledi.

11.03.2016 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, cemaat mensuplarının Mehmet Akif Ersoy'un adını kullanarak iş yaptıklarını söyledi.

Eğitim Bir-Sen üyeleri Mehmet Akif Ersoy'u Anma Sempozyumu'nu Arnavutluk'un başkenti Tiran'da gerçekleştirdi. Sempozyuma katılan AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, " Türkiye'de Mehmet Akifleri bizler çok seviyoruz. Mehmet Akif İnan ve Mehmet Akif Ersoy'un yaptıkları işler paralellik arzediyor. Her ikisinin de sorumluluk bilinci İslam dininin sorumluluğunu yansıtması ön plandadır. Her ikisi de ölümsüzlüğe vurgu yapmaktadır" dedi.

Sempozyumda Arnavutuk'ta Mehmet Akif'in isminin kullanılarak iş yaptıklarına değinen Gündoğdu şöyle devam etti: "Mehmet Akif Ersoy Türkiye'de Arnavutlar, Türkler, Kürtler, Araplar adına, dünya mazlumları adına ve esasen ümmet adına bir duruşun bir duruşun sahibiyken, Türkiye'de bu değerleri hedef alan ve Türkiye'nin vesayet mücadelemizde din kisvesi altında bir cemaatin zarar verdiği bu ortamda, cemaatin mensuplarının Mehmet Akif Ersoy ismini kullanarak iş yaptıklarını görüyoruz. Mehmet Akif Ersoy bir cemaate indirilemez. Akif'in Türkiye'deki misarına karşı çıkanların burada onu istismar etmesine de dostlarımızın müsaade etmemesi gerekir." - TİRAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Eğitim Bir-sen Mehmet Akif Ersoy Sempozyumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement