Eğitim-Bir-Sen Üyeleri Umreye Gidecek - Son Dakika
Yerel

Eğitim-Bir-Sen Üyeleri Umreye Gidecek

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir Sen) Eskişehir 1 No'lu Şubesi, 200 üye ve yakını için umre organizasyonu düzenleyecek.

28.11.2014 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Eskişehir 1 No'lu Şubesi, 200 üye ve yakını için umre organizasyonu düzenleyecek.

Sendikanın Şube Başkanı Muammer Karaman, tur yöneticileriyle düzenlediği basın toplantısında, umreyi yarıyıl tatilinde gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.

Umre ziyaretine 200 üye ile gideceklerini belirten Karaman, şöyle konuştu:

"Bu faaliyetimiz, sendikal anlamda sosyal sorumluluk çalışmalarımızdan biridir. Bu ziyarete 200 üyemiz ve yakınlarıyla birlikte gideceğiz. Önceki yıllarda bu programa katılmak isteyenlerin fazla olması bu yıl da üçüncüsünü düzenlemeyi gerektirmiş ve bunun bir gelenek haline gelmesine neden olmuştur. Ayrıca önceki yıllardaki tecrübelerimiz bundan sonraki umre standartlarının artırılması açısından katkı sağlamıştır."

Protokol imzalanan tur şirketi sahibi Mustafa Sevim de Eğitim-Bir-Sen adına böyle bir organizasyonu 2'nci defa gerçekleştirmekten dolayı mutluluk duyduklarını bildirdi. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eğitim-Bir-Sen Üyeleri Umreye Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement