Eğitim Bir Senliler Piknikte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Eğitim Bir Senliler Piknikte Buluştu

Eğitim Bir Senliler Piknikte Buluştu

Eğitim Bir Sen Burdur Şubesi üyeleri yeni eğitim öğretim yılı kapsamında piknikte buluştu.

03.10.2015 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Bir Sen Burdur Şubesi üyeleri yeni eğitim öğretim yılı kapsamında piknikte buluştu.

Eğitim Bir Sen Burdur Şubesi tarafından yeni eğitim öğretim yılı kapsamında Eğitim Bir Sen'li eğitimcilerin tanışıp kaynaşması amacıyla Burdur Halk Plajı'nda piknik düzenlendi. Pikniğe Burdur Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, başta olmak üzere okul müdürleri ve eğitimciler aileleri ile birlikte katıldı.

Burdur'da bin 400 sendika üyesinin bulunduğunu ve piknik organizasyonunu geleneksel hale getirmek istediklerini söyleyen Eğitim Bir Sen Burdur Şube Başkanı Murat Bulut, "Eğitim Bir Sen Burdur Şubesi olarak 2014 Kasım ayında sendikamızda göreve başladık. İlk yıl içinde merkezdeki üyelerimiz ve aileleri ile birlikte tanışma ve kaynaşma etkinliği çerçevesinde piknik programını tertipledik. Piknik programını inşallah geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Eğitim Bir Sen Burdur Şubesi'nin şu anda bin 400'ü aşmış bir üyesi olduğunu hatırlatan Bulut, "2016 Mayıs ayında da yetkili sendika olarak mutabakat metnine imza atacağımıza inanıyoruz. Katılımları için tüm davetlilere, üyelerimize ve protokolümüze çok teşekkür ederiz. İnşallah kaynaşmanın, samimiyetin arttığı bir programlar olur" diye konuştu. Günboyu süren piknikte, katılımcılara etli pilav, helva ve ayran ikram edildi. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Bir Senliler Piknikte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement