Eğitim İçin Mısır'a Gitti Cenazesi Geldi - Son Dakika
Güncel

Eğitim İçin Mısır'a Gitti Cenazesi Geldi

Mısır'da El-Ezher Üniversitesi 1.sınıf öğrencisi Aslıhan Mehmelet geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

20.04.2012 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mısır'da El-Ezher Üniversitesi 1.sınıf öğrencisi Aslıhan Mehmelet geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Mehmelet'in cenazesi memleketi Hatay'ın İskenderun ilçesinde toprağa verildi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde lise eğitimini tamamladıktan sonra Mısır'ın başkenti Kahire'deki El-Ezher Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazanan Aslıhan Mehmelet (19), bu ülkede geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Arkadaları ile birlikte yolu karşıdan karşıya geçmek isterken kadın sürücünün kullandığı otomobilin çarpması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan Aslıhan Mehmelet'in Türk bayrağa sarılı tabutu Kahire'den uçakla önce İstanbul'a ardından iç hatlar seferi ile Adana Havalimanı'na getirildi.

Ailesi ve yakınları ise havaalanında Mehmelet'in Türk bayrağına sarılı tabutunu resmi makamlardan teslim aldı.

Tekbirlerle İskenderun Belediyesine ait cenaze aracına konulan Mehmeletin cenazesi karayolu ile İskenderun'a bağlı Denizciler beldesine getirildi. Cuma namazı sonrası cenaze tekbirlerle evinin önünden geçirildikten sonra Çamlık mezarlığına kadar omuzlarda taşındıktan sonra toprağa verildi.

Cenazeye AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, Aslıhan Mehmelet'in ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eğitim İçin Mısır'a Gitti Cenazesi Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement