Eğitim-iş'in Yeni Başkanı Olcay Dal Oldu - Son Dakika
Yerel

Eğitim-iş'in Yeni Başkanı Olcay Dal Oldu

Eğitim-iş\'in Yeni Başkanı Olcay Dal Oldu

Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası (Eğitim-İş) Edirne Şubesi, 4 Haziran’da yapılan kongrenin ardından yeni yönetim görev dağılımını gerçekleştirdi.

13.06.2016 22:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası (Eğitim-İş) Edirne Şubesi, 4 Haziran'da yapılan kongrenin ardından yeni yönetim görev dağılımını gerçekleştirdi.

Eğitim-İş Edirne Şubesi'nde yapılan basın açıklamasında Olcay Dal'ın başkan olarak görevlendirildiği açıklandı. Eğitim-İş Edirne Şube Başkanı Olcay Dal, "Hem Edirne'de hem Türkiye genelinde eğitimdeki özlük hakların takibini yapacağız. Edirne Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası Edirne Şubesi 4 Haziran'da bir seçime gitti. ve yapılan bu seçimde burada görmüş olduğunuz 7 arkadaşımız yönetim kuruluna seçildiler. Bu kongreden delegelerin vermiş olduğu oylarla listemizi oluşturduk. Uzunköprü, Keşan, Süloğlu ve Merkez'den gelen delegelerimiz oylarını kullandılar teşekkür ediyoruz. Oluşturduğumuz yeni yönetimde arkadaşlarımızı tanıtmak isterim. Şube Özlük Hukuk Sekreterim Ferda Erdoğan, Şube Eğitim Sekreteri Sema Güler, Şube Basın Yayın ve Uluslararası İlişkiler Sekreteri Özlem Şener, Şube Örgütlenme Sekreteri Bülent Öz, Şube Sekreteri Nedim Zobar, Mali Sekreter Erhan Toprak olarak seçildi. 8 Haziran Çarşamba günü il seçim kurulundan mazbatamızı aldık. Kendi aramızda görev dağılımını yaptık. Bugünlerde kamuoyunu meşgul eden öğretmen evinin durumu var" şeklinde konuştu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim-iş'in Yeni Başkanı Olcay Dal Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement