Eğitim, Koridorlara Taşındı - Son Dakika
Güncel

Eğitim, Koridorlara Taşındı

Eğitim, Koridorlara Taşındı

Kayseri'nin Tomarza ilçesindeki Yavuzselim İlkokulu'nun koridorlarındaki duvarlar, merdivenler öğrencilerin derslerde işledikleri şekil, grafik ve yazılarla donatıldı.

24.03.2016 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin Tomarza ilçesindeki Yavuzselim İlkokulu'nun koridorlarındaki duvarlar, merdivenler öğrencilerin derslerde işledikleri şekil, grafik ve yazılarla donatıldı. Öğrenciler, teneffüslerde duvarlardaki renkli görsellerle öğrendiklerini pekiştiriyor.

Dersteki bilgilerin görselleriyle donatılan koridorların tanıtımıyla ilgili düzenlenen etkinliğe, Tomarza Kaymakamı Engin Uysal, ilçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Etkinlikte, Okul Müdürü İbrahim Halil Akgeyik ve okul yönetiminin aldığı kararla, öğrencilerin kolaylıkla görebilecekleri duvarlar ve merdivenlere öğrencilerin derslerinde işledikleri konuların değişik şekillerle anlatımının proje olarak hazırlanıp uygulandığı bildirildi. Okulun duvarları ile merdivenlerine özellikle Türkçe, Matematik ve İngilizce derslerindeki konuların işlendiğini belirten Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, diğer okulların da bu çalışmayı örnek almasını önerdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eğitim, Koridorlara Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement