Eğitim Kurumları ve Eğitimciler En İyiler Ödülleri İçin Yarışacak - Son Dakika
Güncel

Eğitim Kurumları ve Eğitimciler En İyiler Ödülleri İçin Yarışacak

Eğitim Kurumları, eğitimciler ve eğitim odaklı sosyal sorumluluk projeleri ile özel sektör markalarının katılımcı olarak yer alabileceği 'Eğitimde En İyiler Ödülleri'ne başvurular başladı.

16.06.2016 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Kurumları, eğitimciler ve eğitim odaklı sosyal sorumluluk projeleri ile özel sektör markalarının katılımcı olarak yer alabileceği 'Eğitimde En İyiler Ödülleri'ne başvurular başladı.

Veli ve öğrenci iletişimini sağlamak amacıyla, öğretmenler ve eğitim kurumlarının kullanımına ücretsiz olarak sunulan sosyal iletişim platformu Classloom, 'Eğitimde En İyiler Ödülleri' için hazırlıklara başladı.

Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan organizasyonda, okulların çevre bilincinden sosyal sorumluluğa, dünyaya entegrasyondan eğitimde inovatif yaklaşımlar ve teknoloji kullanımına kadar, farklı kategorilerde projeleri değerlendirmeye alınacak. Kurumsal kategorilerde 8 farklı ana başlıkta başvuruların kabul edildiği ödül programında ayrıca 'Yılın En Sıra Dışı Eğitimcisi', 'Yılın En Sıra Dışı Eğitim Yöneticisi', 'Yılın Eğitim Bloggerı' ve 'Yılın Eğitim Yazarı' başlıklarında 4 bireysel kategori de bulunuyor.

Ülkemizde okullarımızın ve eğitimcilerimizin genel müfredatın yanı sıra öğrencilerinin gelişmesi ve hayata hazırlanması için verdikleri emeklerin yeterince fark edilemediğini belirten Classloom CEO'su Özlem Turhan, bu ödül programı ile eğitim konusunda gerçekleştirilen olağanüstü çabaların toplum tarafından fark edilir hale gelmesini hedeflediklerini aktardı.

Halk oylamasının da yapılacağı ilk ödül programı

31 Temmuz'a kadar başvuruların alınmaya devam edeceğini ve ödüllerin 24 Kasım Öğretmenler Günü haftasında düzenlenecek ödül gecesinde dağıtılacağını ifade eden Turhan "Classloom olarak, düzenli iletişim içerisinde olduğumuz çok kıymetli profesyonellerden oluşan bir değerlendirme kurulu oluşturduk. Her kategoriye ve eğitim konusunun tüm oyuncularına değebilen alanlarda uzmanlık ve deneyim sahibi değerlendirme kurulumuz puanlamaları ile finalistleri belirleyecek. Finalistler ise www.egitimdeeniyiler.com sitemiz üzerinden duyurularak, halk oylamasına açılacak. 'Eğitimde En İyiler Ödülleri' bu anlamda eğitim kurumlarımızın ve eğitimcilerimizin standart akademik eğitimin yanında sundukları katma değerin halk oylaması yolu ile değerlendirildiği ilk ödül olma özelliğini taşıyor" şeklinde konuştu.

Sekiz kurumsal kategorinin yedisine eğitim kurumlarının başvurabildiği 'Eğitimde En iyiler Ödülleri'nde, bir kategori de 'Eğitim Odaklı Sosyal Sorumluluk Projeleri'ne sahip kuruluş ve markalara ayrıldı. Bu kategoride özel sektör markalarının okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite

düzeyinde eğitim gören öğrencileri, sektör mensuplarını, profesyonelleri ve tüm toplumu içerisine alan eğitim odaklı her türlü sosyal sorumluluk projesi değerlendirmeye alınacak.

Classloom Eğitimde En İyiler Ödülleri, daha kaliteli daha sürdürülebilir bir eğitim anlayışının hem eğitim camiasının içinden, hem de dışından kişi ve kurumlarca desteklenmesinde önemli bir motivasyon kaynağı ve model çalışmalar için başlıca başvuru noktası olmaya aday.

Ödül programına tüm eğitim kurumları, eğitimciler ve eğitim odaklı sosyal sorumluluk projesine sahip özel sektör markaları www.egitimdeeniyiler.com adresinden başvurabilirler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitim Kurumları ve Eğitimciler En İyiler Ödülleri İçin Yarışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement