Eğitim-Sen Genel Merkezi'ne Polis Baskını! PYD'liler Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Eğitim-Sen Genel Merkezi'ne Polis Baskını! PYD'liler Yakalandı

TEM ekipleri, Eğitim-Sen Genel Merkezi'nde yaptığı aramada, Kobani'den getirilen 3 yaralıyı yakalayarak hastaneye götürdü. Hafif yaralı 6 PYD'li ise gözaltına alındı.

25.07.2015 14:24  Güncelleme: 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası'nın (Eğitim-Sen) Ankara'daki genel merkezine polis ekipleri operasyon düzenledi. Ankara Terörle Mücadele ekipleri (TEM), içerisinde Kobani'den getirilen yaralıların bulunduğu iddiasıyla arama yaptığı Eğitim-Sen Genel Merkezi'nde yakaladığı 3 yaralıyı ambulansla hastaneye götürüldü. Hafif yaralı 6 PYD'li ise gözaltına alındı.

POLİSLER BİNADAKİ 3 YARALIYI BULDU

TEM ekipleri, Eğitim-Sen Genel Merkezi binası içerisinde Kobani'den getirilen yaralıların bulunduğu ihbarı üzerine sabah saatlerinde arama yaptı. Çankaya Willy Brandt Sokak'ta bulunan hem Eğitim-Sen Genel Merkezi olarak kullanılan hem de sendika misafirhanesi olarak kullanıldığı öğrenilen binada arama yapan polisler 3 yaralıyı buldu.

6 HAFİF YARALI DA EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Genel Merkez binası önüne çağrılan üç ambulansla yaralılar hastaneye götürüldü. Diğer yandan 6 hafif yaralı da gözaltı aracıyla emniyete götürüldü.

PYD SAFLARINDA IŞİD'E KARŞI SAVAŞMIŞLAR

Eğitim-Sen Genel Merkezi'nden çıkartılan 9 yaralının Kobani'de PYD saflarında IŞİD güçlerine karşı savaştığı öğrenildi.

Eğitim-Sen Genel Merkezi\'ne Polis Baskını! PYD\'liler Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eğitim-Sen Genel Merkezi'ne Polis Baskını! PYD'liler Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (77)

  • Serhat: Serefsizler sozde bunlar eğitim verenleri savunuyo 113 16 Yanıtla
  • fedai: teröre ve anarşiye bulaşmış sendika ve dernekleri de kapatın 113 12 Yanıtla
  • hakan: Hükümeti tam destekliyorum bunlar bu dilden anlıyor bütün hakları verildi sonuç silahlı eylem Türkiye büyük devlettir ve bu beladan mutlaka alnının akıyla çıkacaktır 76 17 Yanıtla
  • yavz: bu şerefsizler senin polisinin kafasına sıkıyo eğitin sende bunlara yardım yataklık ediyo , ha pkk ha ypd aynı şeyin laciverti işte 45 3 Yanıtla
  • VATANDAŞ: EGİTİMSEN PYD YE MI YARDIM EDİYOR ANLAMADIM 30 1 Yanıtla
  • Serhat Türkoğlu : acimak yok artik 23 4 Yanıtla
  • Ali Şen: Örgüt binası mı sendika mı belli değil kapatılmalı bu gereksiz kurum 25 2 Yanıtla
  • Erkan: Devlette vatan haini kalmadığı için hemen alıyorlar hainleri eskisi olsaydı o pydliler çoktan tutkuydu haber gitmisti 18 3 Yanıtla
  • ne var: Kardeşler bu vatan hainlerini temizlemek vakti geçti zararın neresinden dönülse kâr dir temizlik zamanı biz halk olarak bize de iş düşüyor ihbar edelim icimizde barindirmayalim böyle namussuzlar eğitim sen miş kalleş oğlu kalleşler 17 3 Yanıtla
  • ÖZLÜK HAKLARI: EĞİTİM - SEN TÜRK TABIPLER BİRLİĞİ DİSK KESK TMMO VS..BUNLAR SENDIKA VAKIF ADI ALTINDA Kİ ÖRGÜT DESTEKCIKERIDIR 19 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem
    01:09 Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremde can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

  • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
    01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.

  • Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu
    00:52 Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, hızlı bir şekilde kontrol altına alınarak söndürüldü. Tedbir amacıyla hastanenin elektriği bir süre kesildi.

  • Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu
    00:48 Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde gerçekleşen kuyumcu soygununda çalınan altınlar, Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda kısa sürede bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, Giresun'un huzuru için çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.


Advertisement