Eğitim ve Danışmanlık Bir İhtiyaç - Son Dakika
Güncel

Eğitim ve Danışmanlık Bir İhtiyaç

Eğitim ve Danışmanlık Bir İhtiyaç

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, eğitim ve danışmanlık hizmetlerinin bir ihtiyaç haline geldiğini söyledi

09.11.2013 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzgören Akademi Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, eğitim ve danışmanlık hizmetlerinin göz ardı edilemez bir ihtiyaç olduğunu söyledi.

1996 yılında Ankara'da Academy International Eğitim ve Danışmanlık Şirketi olarak kurulan ve bugün Antalya, Kayseri, Kocaeli ve Bursa gibi illerde bölge müdürlükleri kuran İzgören Akademi, son olarak Samsun'a da şube açtı. Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, beraberindeki AK Parti İlkadım Belediye Başkan aday adayı İhsan Kurnaz, AK Parti İlkadım İlçe Başkan Vekili Adnan Kaçmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Samsun Şubesi'ni ziyaret etti. Açılışa Ankara'daki programları gereği gelemediğini ifade eden Demir, hayırlı olsun temennilerini iletti.

İzgören Akademi'nin sunduğu hizmetlerin Samsun için bir ihtiyaç olduğunu dile getiren Demir, "Lisanslı seminer ve eğitim programlarınız daha eğitimli ve daha çok okuyan bireylerin yetişmesi için olmazsa olmazdır. Bunun yanında KOBİ'lere, kamu ve özel kuruluşlara bu hizmetleri veriyorsunuz. Yaklaşık 17 yıldır edindiği tecrübeyle İzgören Akademi, bir ihtiyacı doldurabilecektir. İnanıyorum ki, Samsunlulara sunacağınız hizmetler iş ve sosyal hayatın gelişmesinde, değişmesinde önemli rol oynayacaktır" dedi.

İzgören Akademi Kurucu Ortağı ve Eğitim Danışmanı Şehnaz Dereli de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karadeniz Bölgesi'nde anlamlı ve faydalı işlere imza atmayı hedeflediklerini söyledi.

Ziyarette ayrıca İzgören Akademi Genel Müdürü Salih Özgür de hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitim ve Danışmanlık Bir İhtiyaç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement