Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Yarışması - Son Dakika
Yerel

Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Yarışması

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından ülke genelinde düzenlenen "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Yarışması" kapsamında Akdeniz bölgesinde başarılı bulunan okul ve kurumların temsilcilerine ödüllerinin verildiği bildirildi.

29.10.2015 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından ülke genelinde düzenlenen "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Yarışması" kapsamında Akdeniz bölgesinde başarılı bulunan okul ve kurumların temsilcilerine ödüllerinin verildiği bildirildi.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Muratpaşa ilçesi Falez Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde düzenlenen törene, Antalya Vali Yardımcısı Hamdi Bolat, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcisi Ülkü Kayaharman,  bölge illerden gelen yönetici ve proje iştirakçileri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Vali Yardımcısı Bolat, törende yaptığı konuşmada, eğitimin Türkiye ve dünya için vazgeçilmez konuların başında geldiğini belirtti.

Türkiye'nin her zaman başkalarından daha hızlı ve bir adım önde olması gerektiğini ifade eden Bolat,  projede dereceye giren illerin yetkililerini tebrik etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Gülay da milli ve manevi duyguları gelişmiş, merhamet duygularına sahip olan öğrenciler yetiştirdiklerini ve projeleri de bu doğrultuda hazırladıklarını söyledi.

"Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri" yarışmasında da Antalya'nın 6 proje ile ödüle layık görüldüğünü belirten Gülay, "Bu bizleri gururlandırmış ve daha iyi projeler hazırlamak için teşvik etmiştir. Diğer illerimizden de Adana 5, Mersin 3 ve Hatay'dan ise 1 proje ödül kazanmıştır" diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanlığımız yetkilisi Kayaharman ise projenin amacını anlatarak katılımcı illere teşekkür etti. Bölge yarışmalarından sonra proje finalinin önümüzdeki tarihlerde yapılacağını belirtti.

Konuşmaların ardından proje sahiplerine ödülleri dağıtıldı.

"Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri'ne "Eğiticilerin Eğitimi", "Riskler ve Baş Etme Yolları", "Değerler Eğitimi" ve "İzleme Değerlendirme Faaliyetleri" konulu projeler ile 5 kategoride de başvuran Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü bölgesel birincilik ödülü aldı. Ayrıca Demre İmam – Hatip Ortaokulu da bireysel kategoride başvurduğu "Kelimeler Okyanusu" projesi ile bölgesel birincilik ödülü almaya hak kazandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement