Eğitimci Semiha Yıldırım'dan Anaokulu Seferberliği - Son Dakika
Güncel

Eğitimci Semiha Yıldırım'dan Anaokulu Seferberliği

Eğitimci Semiha Yıldırım\'dan Anaokulu Seferberliği

Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi eğitimci Semiha Yıldırım'ın himayelerinde hazırlanan "81 İlde 81 Anaokulu Projesi"yle 81 şehre 81 anaokulu yapılacak.

21.03.2017 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi eğitimci Semiha Yıldırım'ın himayelerinde hazırlanan "81 İlde 81 Anaokulu Projesi"yle 81 şehre 81 anaokulu yapılacak.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, "81 İlde 81 Anaokulu Projesi"nin startını İstanbul'dan verecek. Törende Erzincan ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 10 ilde yapılacak anaokullarının temeli atılacak.

Semiha Yıldırım'ın himayesinde hazırlanan projeyle Türkiye'nin her iline anaokulu inşa edilecek, Yıldırım'ın bizzat ilgilendiği proje sayesinde ilk etapta bu yıl 10 okul yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Kızılayı İstanbul Şubeleri Başkanlığının desteklediği projenin tanıtım töreni, 25 Mart Cumartesi günü Başbakanlık Dolmabahçe Çalışma Ofisinde yapılacak.

Törende, Erzincan ve İzmir'in de aralarında olduğu 4 ile telekonferans yöntemiyle bağlantı yapılarak inşaatların temeli atılacak. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın da katılacağı programda, kurumlar arasında protokol imzalanacak.

Okullara, inşa edilecekleri şehirlerde vatan uğruna canını feda eden şehitlerin isimlerinin verilmesi de kararlaştırıldı.

Bağışçıların desteğiyle gerçekleştirilecek projede, 55 anaokulu inşa edebilecek bağışa ulaşıldığı belirtildi.

Projenin 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eğitimci Semiha Yıldırım'dan Anaokulu Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement