Eğitimci Yazar Hacı Sarı, Ramazan Sokağı'nda Okurlarıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Eğitimci Yazar Hacı Sarı, Ramazan Sokağı'nda Okurlarıyla Buluştu

Eğitimci Yazar Hacı Sarı, Ramazan Sokağı\'nda Okurlarıyla Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin ramazan etkinlikleri çerçevesinde açtığı Ramazan Sokağında her gün bir yazar okurlarıyla buluşuyor, kitaplarını imzalıyor ve söyleşi programı gerçekleştiriyor.

01.07.2016 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin ramazan etkinlikleri çerçevesinde açtığı Ramazan Sokağında her gün bir yazar okurlarıyla buluşuyor, kitaplarını imzalıyor ve söyleşi programı gerçekleştiriyor. Kayseri Yazarlar Birliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesinin birlikte hayata geçirdiği Kayseri Yazarını Okuyor etkinliğinin konuğu eğitimci yazar Hacı Sarı oldu.

Ramazan Sokağında Yazarlar Birliği standında gerçekleşen imza ve söyleşi programına kitap dostları ve Kayseri'de yaşayan yazarlar katıldı. Söyleşi programına Türkiye yazarlar Birliği Kayseri Şube Başkanı şair Selim Tunçbilek, Şair Ali Özkanlı, Yazar ve şairler Yusuf Yeşilkaya, Güner Dinçarslan, Kadir Keçebaş, Mustafa Acar, Ali Rıza Navruz, Yüksel Kalkan, Yazar Av. Tuba Bilgin, Bilge gibi edebiyat insanı katıldı.

Yazarın imza gününe üniversite ve lise öğrencilerinden katılımcılar ilgi gösterdi. Sivil toplum temsilcileri bazı bürokratlar da imza ve söyleşi programına katılanlar arasındaydı.

Eğitimci yazar Hacı Sarı, imza günlerinin okurlarla yazarları bir araya getirdiğini, yazarlar arasında bilgi paylaşımına vesile olduğunu en önemlisi de gençlere okuma alışkınlığı kazandırmada çok önemli olduğunu söyledi. Sarı, bu etkinliklerin tüm yıla yayılmasının okuma alışkanlığını olumlu etkileyeceğini kurumların bu durumu dikkate almaları gerektiğini anlattı. Yazar Hacı Sarı İmza Gününe ilgi gösteren tüm kitap dostlarına teşekkür ettiğini ifade etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitimci Yazar Hacı Sarı, Ramazan Sokağı'nda Okurlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement