Eğitimcilerden Başkan Sargın'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Güncel

Eğitimcilerden Başkan Sargın'a Teşekkür Plaketi

İznik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, Şube Müdürleri Kadir Yıkılmaz ve Metin Çatak, Belediye Başkanı Osman Sargın'ı makamında ziyaret etti.

30.12.2014 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitimcilerin bu davranışı Başkan Sargın'ı mutlu etti. Belediye meclis üyesi ve aynı zamanda Eğitimci Öner Erim'inde hazır bulunduğu ziyarette, sohbet şeklinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. İznik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci yaptığı konuşmasında "Eğitime verdiğiniz destek ve katkılardan dolayı eğitim camiası adına size teşekkür ediyorum. İznik Belediyesi farklı bir o kadar da renkli etkinliklere imza atıyor. Öğretmenler günü dolayısıyla bizlerin neşesine neşe katan İznik Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosuna ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Eğitimciler olarak sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.

Belediye Başkanı Osman Sargın imkânlar ölçüsünde eğitimin ve eğitimcinin yanında olduklarını belirterek, "Bu çalışmalarımızın takdir ediliyor olması bizim için sevindirici. Öğretmenler bizim için çok önemlidir. Ülkenin geleceği olan genç nesillerimizi onlara emanet ediyoruz. Ülkemizin genç nesillerini sizler yetiştireceksiniz. Bir Eğitim gönüllüsü olarak Eğitim Camiasının yanında olmaya devam edeceğiz. Bu güne kadar olduğunu gibi bundan sonra da desteklerimiz sizlerle birlikte olacak" dedi.

Ziyarette bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Osman Sargın'a teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitimcilerden Başkan Sargın'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement