Kar Nedeniyle Adıyaman, Elazığ ve Malatya'da Okullar Tatil Edildi - Son Dakika
Güncel

Kar Nedeniyle Adıyaman, Elazığ ve Malatya'da Okullar Tatil Edildi

Olumsuz hava şartları nedeniyle Adıyaman, Elazığ ve Malatya'da okullar tatil edildi.

15.01.2015 23:20  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yoğun kar yağışı nedeniyle Adıyaman'da üç ilçede, Elazığ ve Malatya'da il genelinde okullar 16 Ocak 2015 Cuma tatil edildi.

ADIYAMAN

Adıyaman'da olumsuz hava koşulları nedeniyle 3 ilçede eğitime bir gün ara verildi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yoğun kar yağışı nedeniyle Sincik, Çelikhan ve Tut ilçelerinde ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime 16 Ocak Cuma ara verildi. İlçelerde kar yağışının yoğun şekilde devam ettiği bildirildi.

ELAZIĞ

Elazığ'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle 16 Ocak Cuma Elazığ merkez ve ilçelerindeki tüm okullarda eğitim öğretime ara verildiği belirtildi.

MALATYA

Malatya'da akşam saatlerinden itibaren etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi. Dün öğlen saatlerinde başlayan ve akşam saatlerine kadar aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle Malatya Valisi Süleyman Kamçı okulların tatil edildiğini açıkladı. Başta Darende ilçesi olmak üzere, birçok ilçede de okulların tatil edildiği öğrenildi.

Kar Nedeniyle Adıyaman, Elazığ ve Malatya\'da Okullar Tatil Edildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kar Nedeniyle Adıyaman, Elazığ ve Malatya'da Okullar Tatil Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ahmet mert: bu bakan rusya, norvec gıbı bı yere bakanlık yapsa okul hergun her ay tatıl olur. yazık cocuklara. . . . sayın bakanım YAGAN KAR KORKUTMASIN SENI , COCUKLARIN egıtımsız ve cahıl kalmasınN KORK. . . 4 5 Yanıtla

Advertisement