Eğitime Kar Engeli - Son Dakika
Yerel

Eğitime Kar Engeli

ERZİNCAN / TUNCELİ / AĞRI / Erzincan'da yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle il merkezinde ilk ve orta dereceli okullar bir gün tatil edildi.

06.01.2016 00:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ERZİNCAN/ TUNCELİ/ AĞRI/ Erzincan'da yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle il merkezinde ilk ve orta dereceli okullar bir gün tatil edildi.

Erzincan Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulunun yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezinde ilk ve orta dereceli tüm okulların, Üzümlü ilçesinde ise taşımalı eğitim veren okulların 6 Ocak Çarşamba günü tatil edilmesini kararlaştırdığı belirtildi.

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve engelli personelin de aynı gün idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Tunceli

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada da Çemişgezek, Mazgirt, Nazımiye ve Hozat ilçelerinde tüm okullar, Pertek ilçesinde ise yatılı okullar haricindeki tüm ilk ve orta dereceli okulların 6 Ocak Çarşamba günü tatil edildiği ifade edildi.

Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personellerin de bir gün süreyle izinli sayılacağı belirtildi.

Ağrı

Ağrı'nın Tutak Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada ise kar yağışı nedeniyle ilçedeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.

Ayrıca, Hamur ilçesinde de köy okulları ile ilçe merkezinde taşımalı eğitim verilen ilk ve orta dereceli okulların da 6 Ocak Çarşamba günü tatil edildiği açıklandı.

Kars

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde de olumsuz hava şartları nedeniyle merkez ve köylerdeki ilk ve orta dereceli okullar, 6 Ocak Çarşamba tatil edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eğitime Kar Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement