'Eğitimin En İyileri" Halk Oylamasında - Son Dakika
Eğitim

'Eğitimin En İyileri" Halk Oylamasında

'Eğitimde En İyiler Ödülleri'nde halk finalistleri oylayacak, ödüller 24 Kasım akşamı Kadir Has Üniversitesi'nde düzenlenecek özel gecede sahiplerine ulaşacak.

17.10.2016 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Veli ve öğrenci iletişimini sağlamak amacıyla, öğretmenler ve eğitim kurumlarının kullanımına ücretsiz olarak sunulan sosyal iletişim platformu Classloom tarafından düzenlenen 'Eğitimde En İyiler Ödülleri' son dönemece girdi. Ön kurul başvuruları değerlendirdi, finalistler belirlendi. Şimdi sıra halk oylamasında.

Her kategoriye ve eğitim konusunun tüm oyuncularına değebilen alanlarda uzmanlık ve deneyim sahibi değerlendirme kurulunun puanlamaları ile belirlenen finalistler www.egitimdeeniyiler.com üzerinde 31 Ekim tarihine kadar halk oylamasına açıldı. 'Eğitimde En İyiler Ödülleri' bu anlamda eğitim kurumlarının ve eğitimcilerin standart akademik eğitimin yanında sundukları katma değerin halk oylaması yolu ile değerlendirildiği ilk ödül olma özelliğini taşıyor.

Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan organizasyonda, okulların çevre bilincinden sosyal sorumluluğa, kişisel gelişimden eğitimde teknoloji kullanımına kadar farklı kategorilerde projeleri değerlendirmeye alındı.

Toplam 59 finalistin yarıştığı halk oylamasında 5 farklı kurumsal kategorinin yanı sıra 'Yılın En Sıra Dışı Eğitimcisi', 'Yılın En Sıra Dışı Eğitim Yöneticisi', 'Yılın Eğitim Yazarı ve Bloggerı' başlıklarında 3 bireysel kategori de bulunuyor. Finalistler arasında eğitimciler ve eğitim kurumlarının yanı sıra, Tohum Otizm Vakfı, Denizbank Akademi gibi büyük kurum ve kuruluşlar da eğitim odaklı sosyal sorumluluk projeleri ile yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim 'Eğitimin En İyileri' Halk Oylamasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement